(Removed from publishing)

Energia-asiantuntija
Realia Management

Original publication date 18.10.2019

Haemme pääkaupunkiseudun toimipisteeseemme

ENERGIA-ASIANTUNTIJAA

Haluatko olla luomassa kiinteistösektorille energiatehokkaampaa tulevaisuutta? Onko asiakaslähtöisyys sinulle ensiarvoisen tärkeää? Jos vastasin näihin kyllä, voit olla tuleva työkaverimme.

Sinun roolisi

Energia-asiantuntijana työskentelet asiakkaidemme kiinteistöjen energiatehokkuuteen ja elinkaareen liittyvien tehtävien parissa. Olet mukana mm. energiaprojekteissa sekä laadit energiakatselmuksia ja -todistuksia. Työsi muotoutuu osittain myös oman osaamisesi mukaan, ja sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi myös matkan varrella. Työ vaatii jonkin verran matkustamista Suomessa.

Onnistumisen edellytykset

Odotamme sinulta käytännön kokemusta kiinteistöjen energiatehokkuudesta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että erilaiset kiinteistöt ovat sinulle tuttuja, tunnistat niiden energiansäästöpotentiaalin ja energiansäästölaskelmat ovat halussasi. Jotta perustukset olisivat kunnossa, hallitset talotekniset järjestelmät sekä prosessit ja ennen kaikkea olet valmis oppimaan joka päivä jotain uutta. Kokemuksen lisäksi odotamme sinulta tutkintoa talo- tai energiatekniikan alalta. Onnistumistasi tukevat myös energiakatselmoijan L-pätevyys ja/tai energiatodistusten laatijan pätevyys. Ei kuitenkaan hätää, jos edellä mainitut pätevyydet puuttuvat, sillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi tulevan työurasi aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • itsenäistä otetta työhön – Sinulla on mahdollisuus suunnitella työsi parhaalla mahdollisella tavalla, kunhan asiat tulevat hyvin ja ajallaan tehdyiksi.
  • proaktiivisuutta – Jotta pysymme mukana kehityksessä, meidän tulee tunnistaa tulevaisuuden kehityssuuntia. Pidäthän siis tuntosarvet esillä ja uskallat tuoda rohkeasti esille uusia ideoita.
  • kokonaisuuksien hallintaa –  Tehtävän kannalta on olennaista pystyä näkemään, miten yksittäiset asiat vaikuttavat kokonaisuuteen.
  • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa – Työskentelemme niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin asiakkaiden kanssa.
  • asiakaslähtöisyyttä – Varmistathan omalla toiminnallasi sen, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Sinulle tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kokonaisvaltaisen työn sekä näköalapaikan kiinteistöalalla. Saat olla mukana luomassa kiinteistösektorille energiatehokkaampaa tulevaisuutta. Tule mukaan kehittymään ja kehittämään oman ammattitaitosi lisäksi yrityksen toimintaa sekä tuottamaan arvokasta lisäarvoa sekä kollegoillesi että asiakkaillemme. Oman yksikkösi ohella tukenasi toimii koko organisaatiomme ammatillinen asiantuntemus. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä niin kiinteistöpäälliköiden kuin muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Jos haluat kuulla lisää tulevasta työtehtävästäsi, niin otathan yhteyttä tulevaan esimieheesi, energia- ja ympäristöpalveluiden johtajaan Mari Rajaniemeen puh. 040 637 7326. Hae tehtävää 22.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?11f079f7. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sekä ajankohta, milloin pystyisit aloittamaan työt uutena työkaverinamme.

Tutustu tarkemmin energiapalveluihin myös osoitteessa: https://www.realiamanagement.fi/palvelut/energiapalvelut-kiinteistojen-omistajille-ja-kayttajille