(Removed from publishing)

Energia-asiantuntija
Granlund Oy

Original publication date 27.6.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme energia-asiantuntijaa Helsingin toimipisteeseemme.

Työtehtäviisi energia-asiantuntijana sisältyy monipuolisia energiakonsultoinnin tehtäviä talonrakennushankkeisiin ja kiinteistöjen energiatehokkuuteen liittyen. Vastaat energialaskennasta (Riuska, IDA ICE, energiansäästölaskelmat) ja tuotat havainnollista sekä ajantasaista tietoa hankkeiden käyttöön. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun projektitiimin ja valtakunnallisen energia-asiantuntijaverkostomme kanssa.

Tarjoamme tueksesi maan laajimman energiaosaamisen sekä eväät kehittyä alan huippuammattilaiseksi yhdessä energisen ja innovatiivisen porukan kanssa. Käytössäsi on myös alan parhaat työkalut. Organisaatiossamme on useita vaihtoehtoisia kehittymispolkuja energiakonsultoinnin alueella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Me Granlund Consultingissa luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. Työnkuvaasi on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti. Halutessasi pääset mukaan myös uusien palveluiden kehittämiseen.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri talotekniikka- tai energia-alalta
  • Sinulla on jo hiukan kokemusta rakennusten energiatehokkuuteen liittyvistä ratkaisuista ja niiden suunnittelusta
  • Sinulla on innostunut ote tekemiseesi ja haluat kehittyä jatkuvasti työssäsi
  • Olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja kykenet työskennellä englannin kielellä.

Arvostamme aiempaa osaamista energialaskennasta IDA ICE- ja Riuska-ohjelmistoilla.

Lue lisää:

  • Mahdollisuus vaikuttaa hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamiseen – Konkreettista työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat perjantaihin 2.8.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Teemu Salonen (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 344 6589).

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi