(Removed from publishing)

Elintarvikesiivoojia Nurmoon kesäksi 2019
ISS Palvelut Oy

Original publication date 1.2.2019

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Vietä kesäsi duunISSa ja hae 

Nurmoon elintarvikesiivoustehtäviin!


ISS:n elintarvikehygieniapalvelut huolehtii tuotantotilojen puhtaanapidosta ja turvallisuudesta osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Yleisimpiin työtehtäviin kuuluu elintarviketehtaan tuotantotilojen pesu matalapainepesumenetelmin. Työ on tarkkaa ja vaatii hyvän fyysisen kunnon. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, aamuvuorosta yövuoroon. Pääasiasiallisesti työvuorot sijoittuvat kuitenkin yöaikaan. Tarjoamme vakituisia ja määräaikaisia työsuhteita, joten jos olet vielä esimerkiksi kesätöitä vailla, niin tässä tilaisuus työllistyä vielä kesän ajaksi. Mahdollisuus on toki myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen, joten jätä vain rohkeasti hakemusta – meillä on reippaille tekijöille aina tarvetta!


Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta sekä järjestelmällistä työotetta ja kunnollista työnjälkeä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta huomioimme myös muiden alojen työkokemuksen. Tähän tehtävään tarvitset 18– vuoden iän, mutta suomen kielen taito ei ole välttämätön, mikäli puhut sujuvaa englantia. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä ja millä alueella voit työskennellä sekä mahdolliset toiveet työvuorojen suhteen.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä sekä katso tunnelmia kesätyöpaikoistamme YouTubesta.


Tässä haussa haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluna, jossa pääset tutustumaan tuleviin työkavereihisi ja esimieheesi. Ryhmähaastatteluita ei tarvitse jännittää, ota mukaasi reipasta mieltä ja rentoa meininkiä!


Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.iss.fi tai oheisen linkin kautta 31.3.2019 mennessä. Jos tulet valituksi jatkoon, saat sähköpostilla kutsun ryhmähaastattelupäivään. Muistathan siis tarkistaa sähköpostisi tarpeeksi usein.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/