(Removed from publishing)

Elektroniikkakorttien/-laitteiden testaaja
International Electric Company Oy

Original publication date 8.3.2019

Haemme hyvän asenteen omaavaa elektroniikkakorttien ja -laitteiden testaajaa monipuolisiin tehtäviin päivävuoroon Itä-Helsinkiin.

Arvostettu asiakasyrityksemme International Electric Co. (IECO) hakee kauttamme testaajaa/koestajaa pitkäkestoiseen työhön vahvistimien ja virtalähteiden monipuoliseen ja haasteita tarjoavaan testaus-/koestustehtävään. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingissä ja työtä tehdään päivävuorossa.

Työt keskittyvät projektiluontoisesti medical- ja industrial -käyttöön valmistettavien vahvistimien ja virtalähteiden, sekä muiden komponenttien koestukseen. Tuotteet menevät vaativille asiakkaille ympäri maailmaa ja siksi toimitusten laatu on olennaista.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä sähköalan koulutusta, sekä kokemusta elektroniikan ja teollisuuden sähkölaitteiden testauksesta/koestuksesta. Tuotteisiin perehdytetään ja opettelu vaatii tekijältä hyvää oppimis- ja ongelmanratkaisukykyä. Hakijoilta toivomme halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa, koska tehtävien opetteluun menee aikaa.

Tarjoamme työpaikan alan johtavassa yrityksessä ja kehittää omaa osaamista hyvien hyvässä ilmapiirissä hyvien työkaverien ympäröimänä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden pitkäkestoiseen työhön.

Työ sopii hyvin jo kokemusta koestuksesta omaavalle henkilölle, joka etsii uralleen uusia haasteita, tai nuoremmalle sähköalan koulutuksen suorittaneelle osaajalle.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi