(Removed from publishing)

EHQS-päällikkö
Turku Energia Oy

Original publication date 11.1.2019

Tule meille

EHQS-PÄÄLLIKÖKSI

koordinoimaan konsernimme EHQS-toimintaa ja huolehtimaan työskentelyedellytystemme turvallisuudesta.

Tarjoamme sinulle

Tehtävässäsi tulet vastaamaan Turku Energia -konsernin EHQS-järjestelmän koordinoinnista ja sen johtamisesta matriisiorganisaatiossa. Ensisijaisesti työsi tulee painottumaan työturvallisuuden ja työturvallisuuskulttuurin kehittämiseen konsernin kaikilla tasoilla. Koulutat ja laadit ohjeita sekä vastaat prosessien valvonnasta: toteutat tarkastuksia aina yksittäisten työnkuvien riskien tasolle asti. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä konsernin johdon ja esimiesten kanssa. Lisäksi toimit konsernin työsuojelupäällikkönä. Raportoit EHQS kokonaisuudesta toimitusjohtajalle.

EHQS-päällikkönä pääset työskentelemään Varsinais-Suomen johtavaan energia-alan yhtiöön, jonka tavoitteena on kehittää uusia, ihmisten elämää sekä ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja. Tarjoamme sinulle paikan mukavan kokoisessa organisaatiossa: pääset aidosti vaikuttamaan meille keskeisiin turvallisuusasioihin ja näkemään oman kätesi jäljen. Meiltä saat hyvän kasvualustan ja mahdollisuuden kehittyä EHQS-kentän rautaiseksi asiantuntijaksi. Resurssit työntekoon ovat kunnossa: toimintaympäristömme ja järjestelmämme EHQS-puolella ovat toimivia, ja lisäksi tukenasi ovat muut organisaatiomme vahvat asiantuntijat. Työskentelet pääosaltaan Naantalin voimalaitoksella, mutta myös Turku Energian muissa toimipisteissä. Tehtävä sijoittuu Turku Energian konsernipalveluihin.

Toivomme sinulta

Osaamisesi lisäksi tuot mukanasi vastuunkantokykyä sekä innostusta ja kiinnostusta työturvallisuus-, työterveys- ja työhyvinvointiteemoihin. Muutamankin vuoden työkokemus vastaavan kaltaisten tehtävien parissa voi olla riittävä – tehtävän vaativuutta voimme muotoilla hakijan taustan mukaan.

Erityisen tärkeinä pidämme seuraavia seikkoja:

  • Sinulla on kokemusta teollisuudessa työskentelystä ja laaja-alaista ymmärrystä teollisen ympäristön työturvallisuusasioista
  • Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus työsuojelusta joko toteuttajana linjaorganisaatiossa tai työsuojelun asiantuntijana
  • Olet ehdottoman laatuorientoitunut ja kiinnostunut standardeista
  • Olet suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon
  • Olet työskentelyotteeltasi napakka, positiivinen ja innostava
  • Sinulla on halua ja valmiuksia esiintyä ja kouluttaa
  • Sinulta onnistuu työskentely niin suomen- kuin englanninkielellä

EHQS-päällikön esimiehenä toimii konsernipalveluiden johtaja Juha Peltola, joka antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. Juhan (p. 050-5573195) tavoitat 15.01. klo 15.00–17.00 ja 18.1. klo 15.00-16.00.

Tutustu yritykseemme nettisivuillamme www.turkuenergia.fi

Odotamme hakemustasi – jätähän sen viimeistään 27.1. osoitteessa www.psycon.com/jobs.