(Removed from publishing)

e-Support Specialist
Staples Solutions

Original publication date 11.1.2019

 

Etsimme E-SUPPORT SPECIALISTIA auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan enemmän.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja positiivinen henkilö, joka ottaa vastuun työstään, nauttii yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa ja pitää asiakkaat, niin sisäiset kuin ulkoisetkin, aina etusijalla. Koska tehtävä pitää sisällään rutiineja, tulee sinun olla myös järjestelmällinen ja kestät hyvin kiirettä ja keskeneräisyyttäkin, suorastaan nautit muutoksesta. Voit olla kokenut tai vasta urasi alkutaipaleella, ratkaisukeskeinen ja hyvä asenne ratkaisevat.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä organisaatiota, joka tekee isoa suunnanmuutosta. Pääset myös työskentelemään pian valmistuvassa, modernissa ja inspiroivassa toimistossamme Helsingin Pitäjänmäessä, toki etätyökin kuuluu asiaan. Tätä työtä tehdään Suomessa, mutta konserni tarjoaa myös kansainvälisiä mahdollisuuksia. Uskallamme myös väittää, että tarjoamme varsin hyvät työsuhde-edut työntekijöillemme.

Staplesin kuusihenkinen Commercial tiimi vastaa tarjousprosesseista ja -laskennasta, hinnoittelusta sekä asiakasdatan oikeellisuudesta. Etsimme nyt henkilöä vastaamaan monipuolisista tukitehtävistä, kuten:

  • Asiakkaiden sähköisten tilausjärjestelmien ja valikoimien sekä tilauskatalogien ylläpitäminen
  • Webshopin asiakastietojen ja valikoimien ylläpitäminen
  • Webshopin tilausehdotustoiminnan perustietojen ylläpito
  • Muut sähköisiin tilausjärjestelmiin liittyvät tehtävät ja kehitystyöhön osallistuminen
  • Asiakastietojen ylläpitäminen toiminnanohjausjärjestelmässä ja Salesforce.comissa
     

Jotta pystyt loistamaan työssäsi, tulee sinulla olla:

  • Kokemusta digitaalisesta kaupankäynnistä ja sen välineistä
  • Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Hyvä Microsoft Office osaaminen, erityisesti Exceliä käytät päivittäin

 

Jos tunnistit itsesi ja uskot, että me voisimme olla seuraava polku urallasi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, viimeistään 31. tammikuuta mennessä, osoitteeseen HRFinland@staples-solutions.com. 

Emme varmasti onnistuneet avaamaan toimenkuvaa tai kulttuuriamme riittävästi, joten Mira Kyyrö, Commercial & Merchandising Manager vastaa kysymyksiisi 17.1.2019 klo 14-15 tai 25.1 klo 9-10, tavoitat hänet numerosta 040 630 6762.