(Removed from publishing)

Dynamics ratkaisukonsultti - trainee
Accountor Enterprise Solutions Oy

Original publication date 7.2.2019

Haemme Espoon ja Tampereen tiimeihin 2-4 konsulttiharjoittelijaa 6 kuukauden trainee-jaksolle. Meillä Accountor Enterprisessa pääset harjoittelun aikana tutustumaan monipuolisiin asiakkaan liiketoiminnan kehittämistehtäviin hyödyntäen Microsoft Dynamics 365 -alustaa. Traineeohjelma alkaa 6.5.2019.

Teemme sinulle laajan perehdytyssuunnitelman, pääset suorittamaan ainakin yhden Microsoft sertifikaatin ja tekemään diplomityösi meillä. Aloitat työsi ja ensimmäiset asiakascaset yhdessä kummisi kanssa ja lopullinen tavoitteemme olisi, että valmistumisen jälkeen voisit jatkaa meillä töitä kokopäiväisesti.

Tässä työssä jokainen päivä voi olla erilainen: yhtenä olet mukana määrittelemässä asuntoja vuokraavan yrityksen myyntiprosessia ja myynnin johtamista, seuraavana ruotimassa ammattiliiton jäsenmaksulaskennan kiemuroita. Kolmanteen päivään voi kuulua vaikkapa kouluttamista markkinointiautomaatioratkaisun käyttöä kaupan alan toimijalle, varaston mobiilikäyttöliittymän haasteiden ratkomista tai voit olla rakentamassa taloushallinnon automatisointia.

Jotta työ sujuu mallikkaasti, toivomme sinun

  • nauttivan ongelmanratkaisusta
  • sinulle ei tuota tuskaa muiden edessä esiintyminen
  • olet hyvä dokumentoimaan
  • sinulla on halu oppia uusia teknologioita ja olet niistä kiinnostunut
  • koodaamista emme oleta sinun osaavan, mutta tässä tehtävässä, sen osaaminen on etu
  • olet kiinnostunut myynti, - markkinointi- ja asiakaspalveluprosesseista
  • tai kiinnostuksen kohteena ovat toiminnanohjauspuolen prosessit esim. materiaalihallinta, projektinhallinta, hankinta, osto ja myynti, taloushallinto, BI-raportointi
  • puhut sujuvasti suomea ja englantia

Saat ympärillesi tiimin, joka koostuu projektipäälliköistä ja ratkaisukonsulteista. Traineella on hyvät kehitysmahdollisuudet edetä tehtävässä joko tuotelähtöiseen tai projektihallinnalliseen suuntaan omien kykyjen ja kiinnostusten mukaan. Haluamme tarjota sinulle näköalapaikan liiketoiminnan kehittämiseen modernien teknologia-alustojen avulla, mahdollisuuden oppia alan parhailta asiantuntijoilta ja toimia uusimpien teknologioiden parissa. Harjoittelu on palkallinen.

Tutustu tästä Millan, Kimin ja Johanneksen uratarinoihin, kuinka polku trainee-ohjelmasta juniori ratkaisukonsulteiksi on heillä sujunut.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Janne Laurila ja henkilöstöpäällikkö Anu Valtanen. Saat Jannen kiinni numerosta 040 733 6681 15.2 klo 13-14 ja Anun kiinni numerosta 040 832 0645 20.2 klo 10-11. Täytä hakemus osoitteessa 28.2 mennessä osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry. Ensimmäinen haastattelukierros pidetään 5.3 ja toinen kierros 18.3 ja 22.3.