(Removed from publishing)

Dynamics CRM-kehittäjä Helsinkiin
Vincit

Original publication date 3.12.2018

Meille Vincitillä asiakkaat ovat tärkeitä, lähes yhtä tärkeitä kuin henkilöstömme, senpä takia myös asiakaslupauksemme on järisyttävän kova: 100% tyytyväisyystakuu tai rahat takaisin. Niin simppeliä, mutta silti niin isoa. Suhtaudumme tekemiseemme vakavasti, haluamme tuottaa laadukasta jälkeä ja olla edistämässä ja edelleen kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa. (Mihinkään muuhun emme sitten suhtaudukaan niin vakavasti, mutta se onkin kokonaan toinen juttu ja tästä voimme keskustella lisää kun tapaamme ?).

Koville lupauksille tarvitsemme kovia tekijöitä - sinua.

CRM-kehittäjänä (tai millä nimikkeellä itseäsi haluatkaan kutsuttavan) pääset modernisoimaan asiakkaamme liiketoimintakriittisen järjestelmäkokonaisuuden arkkitehtuuria ja työskentelemään tiiviisti niin Vincitin oman tiimin kuin asiakkaamme kanssa.

Muodollinen pätevyys ei ole välttämätöntä, mutta osaamista ja kokemusta Microsoft Dynamics CRM:n parista toki toivomme. Bonustiliäsi pääset kerryttämään ymmärryksestä .NET-ohjelmoinnista, integraatioratkaisuista sekä arkkitehtuuriosaamisesta. Mikäli tunnet entuudestaan työeläkealaa, alamme jo olla sulaa vahaa käsissäsi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky työskennellä jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä, laajentaa omaa osaamistasi sekä palvella asiakkaitamme erinomaisen hyvin.

Jos huomasit kulmakarvasi kohoavan ja mietit mahdollisuutta vielä tunninkin päästä, niin olethan meihin yhteydessä 16.12. mennessä. Lisätietoja asiakkuusjohtaja Lasse Leinolta, lasse.leino@vincit.fi / 040 531 7777, tai liiketoimintajohtaja Kimmo Juutilta, kimmo.juuti@vincit.fi / 050 415 0011.