(Removed from publishing)

Domestic and Export Dispatcher (kesätyö), Naantali
Manpower

Original publication date 8.3.2019
ExxonMobil Finland Oy Ab on maailman johtavan öljy-yhtiön ExxonMobilin suomalainen tytäryhtiö ja Suomen voiteluaineliiketoiminnan markkinajohtaja. Yhtiön voiteluainetehdas Naantalissa valmistaa ja pakkaa voiteluaineita.

 

Haemme kesäksi Domestic and export dispatcheria 

Tehtäviin kuuluu kotimaan tilausten sekä vientitilausten käsittely, kuljetusten suunnittelu, vientiasiakirjojen laadinta sekä muut mahdolliset toimiston yleiset tehtävät.  Työssä painottuu tärkeänä osana hyvä kommunikointikyky Euroopan sekä Venäjän asiakaspalveluiden kanssa. Erityinen painopiste yhteydenpidossa on etenkin Venäjän suuntaan. 

Olet organisointikykyinen, tarkka ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työskentely saattaa olla ajoittain hektistä, joten joustavuus ja hyvä paineensietokyky ovat tärkeitä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja erityisesti SAP -kokemus on eduksi. Suullinen ja kirjallinen ulosantisi on sujuvaa sekä suomeksi että englanniksi. Olet tottunut olemaan yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse sekä sähköpostitse sekä hallitset yleiset kohteliaisuussäännöt myös kirjallisen viestinnän osalta.

Tehtävässä menestymistä helpottaa mahdollinen kokemus vientitehtävistä erityisesti Venäjän markkinoiden niin pakatun kuin laivatoimitusten osalta. 

Kielivaatimuksena Suomi ja Englanti. 

Tehtävä sopii myös opintojen lopussa olevalle korkeakouluopiskelijalle (linjana esim. logistiikka tai vastaava)

Työn kesto kesä-elokuu 2019.

Työ voi alkaa myös jo toukokuun puolella, mikäli tehtävään valitulle henkilölle näin sopii.

Mikäli olet hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Esko Saurio, 040 647 2205 esko.saurio@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.