(Removed from publishing)

Digitaalisten palveluiden tiiminvetäjä
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Original publication date 8.3.2019

Asiakkuus ja myynti -osasto vastaa HSL:n myynnistä, markkinoinnista, brändistä ja viestinnästä, asiakaskokemuksesta, asiakaspalvelusta ja matkalippujen tarkastuksesta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

DIGITAALISTEN PALVELUIDEN TIIMINVETÄJÄÄ

vahvistamaan HSL:n asiakaskokemuksen kehittämisestä, digipalveluista ja asiakastiedoista vastaavaa ryhmäämme.

Digitaalisten palveluiden tiiminvetäjänä vastaat liiketoiminnan puolella HSL:n kuluttaja- ja yritysasiakkaiden verkko- ja mobiilipalveluiden (HSL.fi, Reittiopas, HSL-sovellus, yritysmyynnin digipalvelut) kokonaisuudesta sekä strategisesta kehittämisestä. Tuet digitaalisten kuluttaja- ja yrityspalveluiden konsepteista ja asiakastiedoista vastaavia asiantuntijoita sekä vastaat sovituilta osin sinulle vastuutetuista palveluista. Ohjaat tiimiä kohti erinomaista ja saumatonta asiakaskokemusta yhteistyössä teknologia-asiantuntijoiden sekä suunnittelu- ja toteutuskonsulttien kanssa. Digipalvelukokonaisuuden roadmapin rakentaminen ja kehittämistoimien varmistaminen ovat keskeisiä tehtäviäsi. Edistät myös digipalveluiden suunnittelukäytäntöjen ja -työkalujen systemaattista kehittämistä.

Pärjäät tehtävässä, kun sinulta löytyy aimo annos can do -asennetta ja vankat näytöt menestyneiden kaupallisten digipalveluiden strategisesta kehittämisestä, asiakaslähtöisestä suunnittelusta ja projektien vetämisestä. Osaat yhdistää liiketoiminnan tarpeet, erinomaisen asiakaskokemuksen ja teknologisen kehityksen toimiviksi palvelukonsepteiksi.

Odotamme, että pystyt työskentelemään suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Sinulla on hyvät koordinointi-, organisointi-, yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet tottunut toimimaan ketterin toimintavoin ja koet ne omaksesi. Seuraat aktiivisesti digitaalisten palveluiden kehittymistä Suomessa ja kansainvälisesti. Tuot mukanasi asiakkaiden tulevaisuuden tarpeita ennakoivaa näkemystä. Kokemus tiimin vetämisestä on eduksi.

Liitä hakemukseesi vapaamuotoinen ansioluettelo ja palkkatoiveesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, nopeasti kehittyvän ja merkityksellisen työn, hyvät henkilöstöedut ja innostavan työyhteisön.

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Laura Sundell, puh. 045 657 9608 pe 15.3. klo 8-9 ja to 21.3. klo 9-10.

Hakuaika päättyy 27.3.2019 16:00