(Removed from publishing)

Digiosaaja, Macea Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Original publication date 13.3.2019
Etsimme nyt Macean ammattitaitoiseen tiimiin innokasta

DIGIOSAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuva on laaja ja sitä voidaan muokata tehtävään valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työtehtäviä voivat olla esim. verkkokaupan ja sosiaalisenmedian sisältötuotanto, markkinointimateriaalien tuotanto / toteutus sekä hakukoneoptimointi ja -markkinointi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli tartut rohkeasti työn tuomiin haasteisiin, olet vahva vuorovaikuttaja ja tiimipelaaja. Sinulla on näkemystä digimarkkinoinnista ja digitaalisuuden hyödyntämisestä jokapäiväisessä työssä, lisäksi Googlen käyttö markkinointityökaluna on sinulle tuttua.

Omaat jo vähän esim. harrastuksien tai opintojen kautta hankittua kokemusta video- ja valokuvauksesta sekä editoinnista.

Alalle soveltuva koulutus tai aikaisempi kokemus ovat eduksi, mutta ne eivät ole ehdottomia. Tärkeintä on oikeanlainen motivaatio sekä halu ja kyky oppia uutta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työporukassa, jossa sinulla on mahdollisuus edistää ja kehittää osaamistasi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus oheisen hakulinkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja paikasta antaa Dani Nguyen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi

Macea Machinery on osa Macea-yhtiöitä. Macea Oy on harjoittanut monipuolista kaupankäyntiä jo yli 20 vuotta. Toimintaamme kuuluu Macea Machinery konemyynti, Macea Cars automyynti ja Pienivarasto varastonvuokraustoiminta. Lisäksi myymme omia tuotteitamme ja toimeksiantoja huutokaupalla huutokaupat.com palvelussa. Toimitilamme sijaitsevat Hollolassa noin 8 kilometriä Lahden keskustasta.