(Removed from publishing)

Diakonian virka
Kankaanpään seurakunta

Original publication date 8.3.2019

Diakonian virka Kankaanpään seurakunnassa

Kankaanpään seurakunta on Kankaanpään, Honkajoen ja Jämijärven kuntien alueella toimiva seurakunta. Asukkaita kolmessa kunnassa on yhteensä noin 15 000. Seurakunnassa on viisi diakonian virkaa.

Seurakunnassa on haettavana diakonian virka. Virkapaikkana on Kankaanpää. Hakuaika päättyy perjantaina 5.4.2019 klo 15. Virka täytetään 1.8.2019 alkaen.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) mukainen diakonian viran kelpoisuus.

Tehtäviin kuuluu laaja-alainen diakoniatyö, mm. vanhustyö ja taloudellinen auttaminen. Erityisenä painopistealueena on vastuu diakoniatyön vapaaehtoistyöstä. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Odotamme virkaan valitulta sitoutumista kirkon sanomaan, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen, itsenäiseen ja kehittävään työotteeseen.

Virka kuuluu vaativuusryhmään 502. Viran täyttämisessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (RRL 6 § 2) ennen viran vastaanottamista. Hakijan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Kankaanpään seurakunta kirkkoneuvosto, Keskuskatu 51b 38700 Kankaanpää.