(Removed from publishing)

Desk Sales
Suomen Kaukokiito

Original publication date 20.12.2018

Ahkera ja maanläheinen tiimipelaaja. Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Me olemme yli 2000 logistiikan ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan rehellistä tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua.

Kaukokiito on suomalaisten perheyritysten omistama valtakunnallinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää jo 65 vuotta. Menestyksemme on syntynyt omistajiemme ja työntekijöidemme rohkeudesta, lujasta sitoutumisesta yhteiseen tekemiseen ja kasvollisesta palvelusta – paikallisesti ja valtakunnallisesti.  

Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa Kaukokiidon menestystarinaa? Siihen on nyt tarjolla mahdollisuus, sillä etsimme myyntitiimiimme vahvistukseksi innokasta, sanavalmista ja kehityshenkistä Desk Sales -myyjää vastaamaan Kaukokiidon sisämyynnin kokonaisuudesta.

Tehtävä on organisaatiossamme uusi, joten tehtävään valittavalla henkilöllä on mahdollisuus olla mukana luomassa ja kehittämässä yhtiön sisämyyntiprosesseja. Desk sales -myyjän tehtäviin kuuluvat mm. asiakassalkun kasvattaminen ja kehittäminen annettujen tavoitteiden mukaisesti, uusien ja olemassa olevien asiakkaiden kontaktointi, tarjousten laatiminen, oman sopimuskannan ylläpito, liidien tunnistaminen ja välittäminen kenttämyyjille sekä myynnin tukeminen erilaisissa kampanjoissa, asiakasviestinnässä ja asiakkaiden sähköistämisessä.

Odotamme sinulta näkemystä, kokemusta ja aiempia vahvoja näyttöjä tuloksekkaasta sisämyynnistä B2B-sektorilta. Kykenet pitelemään monta lankaa hyppysissäsi, työskentelemään itseohjautuvasti ja jaksat motivoitua myös toistuvista työtehtävistä. Taitavana suullisena ja kirjallisena viestijänä keskustelut sujuvat kanssasi myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi Microsoft Office on sinulle tuttu työkalu.

Toivomme sinun olevan myyntihenkinen, avoin ja aktiivinen verkostoituja. Eduksi katsotaan tehtävää tukeva koulutustausta, aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä ja logistiikka-alan tuntemus.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkuvan, jossa saat tilaa ja vapautta toteuttaa omaa luovuuttasi, tehdä tulosta ja rakentaa uutta osana kannustavaa työyhteisöä. Vakavaraisena yrityksenä mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.Työpisteesi tulee sijaitsemaan toiveidesi mukaan joko Vantaalla, Tampereella tai Turussa.

Oletko sinä uusi kaukokiitolainen? Kerro meille, miksi juuri sinä olisit etsimämme Desk Sales -myyjä. Liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen: tuuli.kiiski@kaukokiito.fi.

Hakuaika tehtävään päättyy 31.1.2019, mutta pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Lilja, p. 010 510 2101