(Removed from publishing)

Desk Sales / Myyntiassistentti, Lento- ja merikuljetukset
DB Schenker

Original publication date 6.3.2019

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö - on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Haemme Vantaan toimipisteeseen Air & Ocean Sales –yksikköön myyntiassistenttia (Desk Sales) vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu aktiivinen puhelinmyynti ja tarjousten valmistelu myyjien ohjeistusten mukaisesti. Vastaat hintatiedusteluihin, teet tarjouspäivityksiä sekä vastaat asiakastilastoihin liittyvästä raportoinnista ja arkistoinnista. Tehtävässäsi toimit myynnin tukena päivittäisissä myyntiin liittyvissä avustavissa tehtävissä ja olet yhteydessä DB Schenkerin koti- ja ulkomaan verkoston kanssa.


Olet ulospäin suuntautunut, palveluhenkinen ja pidät tiimityöskentelystä. Osaat käyttää Microsoft Office -ohjelmia sujuvasti. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä kuljetus- tai logistiikka-alalta on tehtävässä eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme tehtävään valitulle modernin työympäristön Vantaan pääkonttorissamme sekä mahdollisuuden kehittyä globaalin organisaation tehtävissä ja innostuneiden työkavereiden verkostossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa VP Air Freight and Ocean Freight Finland, Teijo Turunen, puh. 040 827 4242 ke 13.3. klo 10.00-11.00 ja pe 15.3. klo 13.00-14.00.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 20.3. mennessä.