(Removed from publishing)

Demand Planner / Operations Manager
Midsona

Original publication date 7.1.2019

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteellemme sinua,  järjestelmällinen ja aikaansaava

DEMAND PLANNER / OPERATIONS MANAGER

Tehtävissä vastaat tuotteiden myynti- ja ostoennusteista sekä niihin liittyvistä prosesseista yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Vastaat ostoista ulkomaisilta tavarantoimittajiltamme. Hallitset ulkomaista tavaraliikennettä, tilauksia, tavarahankintoja sekä logistiikan kustannuksia. Olet aktiivisesti yhteydessä kansainvälisiin tavarantoimittajiin ja kehität aktiivisesti toimitusketjun toimintaan liittyviä prosesseja sekä toimit osana pohjoismaista supply chain tiimiä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai KTM). Toimit osana Nordic-organisaatiota ja vastaat myös uusien työkalujen ja järjestelmien implementoinnista Suomeen. Sinulla on hyvät IT- ja Excel-taidot ja mielellään myös kokemusta erilaisista järjestelmistä. Tehtävässä pääset aktiivisesti kehittämään täydennysprosessia ja toimintamallejamme liiketoiminnan näkökulmasta. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu tehtävää hoidettaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessämme. Pääset työskentelemään vahvojen brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Yrityksessämme pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja monipuolisesti ja sinulla on aidot mahdollisuudet kehittää osaamisestasi ja edetä urallasi. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Maiju Kangas, 050 302 7185 (ke ja pe klo 14-15). Hae tehtävää 16.1. mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.