(Removed from publishing)

Data Scientist
Okmetic Oy

Original publication date 23.10.2019

Kiinnostaako sinua kehittää datan tuottamiseen ja jalostamiseen tarkoitettuja työkaluja ja etsit sopivaa kasvun paikkaa? Meillä on tarjota sinulle otollinen ympäristö datalla ohjattuun valmistukseen ja toiminnan kehittämiseen.

 Okmetic Oy on maailman seitsemänneksi suurin piikiekkovalmistaja ja yhtiön kasvaessa haemme tuotetietoasiantuntijaa vahvistamaan asiantuntijatiimejämme. Meillä datan hallinta on toimintamme keskiössä, jolla varmistamme hyvän laadun, toimitusvarmuuden ja tyytyväiset asiakkaat. Etsimme joukkoomme henkilöä jota kiehtovat datalla ohjatut prosessit, tilastolliset menetelmät, tietokannat ja skriptaus.

 

Datalla ohjattua tuotantoa

Tuotetietoasiantuntijan tehtävässä pääset kehittämään datan tuottamiseen ja jalostamiseen tarkoitettuja työkalujamme, joita käytetään asiakasraportoinnissa, tuotannon ongelmien ratkaisemisessa datalla ja tilastollisessa laadunhallinnassa. Kehität työssäsi tietokantahakuja, tilastollisia prosessinäkymiä ja avustat prosessi-insinöörejä data-analytiikassa. Lisäksi avustat tilastollisten menetelmien kehittämisessä, datan louhinnan vakioinnissa tai tuotedatan hallinnan automatisoinnissa. Tehtävässä saat hyvän näkymän koko kansainvälisen korkean teknologian valmistusketjuun.  

Toivomme että sinulla on ymmärrystä tietokannoista ja tilastollisista menetelmistä, ja hallitset jotain ohjelmointi- tai skriptauskieltä. Lisäksi akateeminen loppututkinto alueilta kuten automaatio, elektroniikka, fysiikka, kemia, sovellettu matematiikka, materiaalitekniikka tai vastaava, joka auttaa prosessien ja datan välisten yhteyksien ymmärtämisessä. Arvostamme myös mahdollista työkokemusta prosessiteollisuudesta tai tutkimuksesta.

Olethan meihin yhteydessä urasivujemme kautta viimeistään 24.11.