(Removed from publishing)

Data-analyytikko kehittämään tulevaisuuden henkilöstöpalveluita
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 11.10.2019

Kehitämme Seuressa intohimoisesti tulevaisuuden henkilöstöratkaisuja, joilla luodaan parasta palvelua niin päiväkodin lapsille, koululaisille, kotihoidon asiakkaille kuin erikoissairaanhoitoonkin – meille kaikille. Toimintamme on vahvassa kasvussa, joten etsimme nyt uutta analytiikan ammattilaista tiimiimme.

Analytiikkatiimissä tehtävämme on mahdollistaa tiedolla johtaminen sekä datan monipuolinen hyödyntäminen Seuren liiketoiminnassa. Huolehdimme, että tiedolla johtamiseen liittyvät prosessit sekä asiakkaillemme tuotettavat tieto- ja konsultointipalvelut pyörivät sujuvasti. Lisäksi työmme ytimessä on mahdollistaa organisaation jäsenille valmiudet hyödyntää tietoa itsepalveluna.

Kysyntä tiimimme palveluille on kovaa, joten tarvitsemme porukkaamme lisävahvistusta esimerkiksi BI-kehittämisessä tuoteomistajan roolissa sekä asiakasprojektien toteuttamiseen ja hallintaan. Arvostamme osaamista konsultoida erilaisissa projekteissa sekä kykyä sukeltaa syvemmälle datan syövereihin. Lisäksi rooli tulee sisältämään muita tiimin yhteisellä vastuulla olevia dataan ja analytiikkaan liittyviä tehtäviä, joita täsmennetään valittavan henkilön mukaisesti. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin henkilöä tiiviiksi osaksi tiimiämme – emme pelkästään teknistä osaamista. Jos nautit niin ihmisten kuin datankin kanssa työskentelystä, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Meillä on sinulle sopivankokoiset saappaat odottamassa, ja täyttääksesi ne odotamme sinulta seuraavia asioita:

  • Näkemystä, miten tietoa hyödynnetään liiketoiminnan tukena
  • Kykyä tulkita organisaatiossa eri henkilöiden tietotarpeita
  • Silmää, miten tieto kannattaisi visualisoida, jotta se palvelee käyttötarkoitustaan
  • Taitoa toteuttaa ratkaisuja kestävällä tavalla
  • Tiivistä yhteistyötä eri sisäisten ja ulkoisten osapuolten välillä
  • Ymmärrystä yksittäisten asioiden vaikutuksesta suurempaan kokonaisuuteen

Työtäsi tukemassa meiltä löytyy teknologisesti moderni työkalupakki. Sen sisältöön kuuluu esimerkiksi Azure, O365, Snowflake, Databricks, Matillion, PowerBI, Jedox, R, Python, PowerApps, Flow. Roolisi mukaisesti odotamme, että sinulla on jo syvempää osaamista jonkun yleisen BI-työvälineen kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle rohkean, rennon ja innovatiivisen yrityskulttuurin. Toimintamme on itseohjautuvaa ja työtämme tuetaan valmentavalla johtajuudella. Sörnäisten toimistolta tai etäyhteyden päästä tavoitat yli 200 innostunutta seurelaista. Työn ja vapaa-ajan tasapainoa tuemme esimerkiksi joustavin työajoin sekä perhemyönteisillä käytännöillä.

Joko kiinnostuit? Vai jäikö joku vielä askarruttamaan mieltäsi? Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa Analytiikkatiimin vetäjä Teemu Kaipiainen. Teemun tavoitat numerosta +358 50 556 3334. Kannattaa kysäistä vaikkei tämä rooli osuisikaan, sillä mahdollisesti toinen teknisempi rooli on aukeamassa.

Haku päättyy sunnuntaina 27.10.2019, mutta teemme haastatteluja jo hakuajan sisällä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian! Liitä hakemuksesi liitteeksi CV:si ja kerro meille myös palkkatoiveesi.

Tätä rekrytointia hoitaa HR-asiantuntija Tuuli Saari. Jos sinulla on muuta kuin työn sisältöön liittyvää kysyttävää, voit olla rohkeasti yhteydessä sähköpostilla tuuli.saari@seure.fi.