(Removed from publishing)

Data-analytiikan asiantuntija, kokoaikainen, Fingrid Oyj, Helsinki
Fingrid Oyj

Original publication date 11.12.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään tietokantojen ja data-analytiikan parissa? Omaatko jo kokemusta tai ymmärrystä suurien datamäärien käsittelystä ja niiden hyödyntämisestä liiketoiminnassa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme data-analytiikan asiantuntija Fingrid Oyj:lle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Fingrid Oyj:lle data-analytiikan asiantuntijaa vakituiseen työtehtävään Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään tehtävään suoraan Fingridille.

Data-analytiikan asiantuntijana pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa käsitellen, rakentaen ja kehittäen data-analytiikan ja tietovaraston palveluja yhteistyössä eri liiketoimintojen kanssa. Tavoitteena on, että saatavilla oleva data olisi mahdollista hyödyntää entistä tehokkaammin ja tuottavammin liiketoiminnan kehittämiseksi. Pääasiallisena tehtävänäsi on parantaa datan saatavuutta ja yhteiskäyttöisyyttä liiketoiminnan prioriteettien mukaisesti ja data-analytiikka-toimittajatiimin tuella, siirtämällä data sisäisistä järjestelmistä ja ulkoisista lähteistä yhteiseen tietovarastoon tehokkaasti käytettävään muotoon ja rakenteeseen. Toimit tiiviisti yhteistyössä eri sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa kartoittaen mahdollisuuksia uusille tietolähteille. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta tai ymmärrystä datan kanssa työskentelystä sekä SQL- ja Python-kielien osaamista. 

Fingrid on arvostettu ja dynaaminen toimija, joka vastaa sähkön kantaverkosta ja sähköjärjestelmän tasapainosta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen – Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa. Kansainvälisen yhteistyön ja sähkömarkkinoiden laajenemisen myötä työllämme on yhä suuremmassa määrin myös kansainvälinen ulottuvuus.

Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa www.fingrid.fi.
 

Pääasialliset tehtävät

  • Data-analytiikan ja tietovarastojen palvelujen kehittäminen
  • Kehittää datan hyödyntämistä liiketoiminnan tehostamiseksi

Odotamme sinulta

  • Kaupallista tai teknistä koulutustaustaa (esim. tietojärjestelmätiede)
  • Osaamista SQL- ja Python-kielistä
  • Kokemusta tai ymmärrystä datan kanssa työskentelystä ja sen merkityksestä liiketoiminnassa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tehdä tiivistä yhteistyötä
  • Suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle​​​​​

  • Mahdollisuuden työskennellä äärimmäisen monipuolisessa ja kehittävässä data-analytiikan tehtävässä
  • Hyvät henkilöstöedut
  • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.2.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.