(Removed from publishing)

Customer Service Specialist
Siemens Healthcare Oy

Original publication date 28.11.2019

Customer Service Specialist, Siemens Healthcare Oy

Kiinnostaisiko sinua työskentely terveysteknologiayrityksessä tilaustenkäsittelyn parissa? Meillä olisi siihen nyt loistava mahdollisuus Customer Service Specialistin tehtävässä Siemens Healthcarella Espoon Perkkaalla.

Voit olla urasi alkuvaiheessa, sillä emme edellytä aiempaa kokemusta alalta, asenne ratkaisee!

Siemens Healthineers on johtava terveysteknologiayritys, joka jatkuvasti kehittää tuoteportfoliotaan diagnostisen kuvantamisen ja laboratoriodiagnostiikan ydinalueillaan. Siemens Healthineers kehittää aktiivisesti myös digitaalisia terveyspalveluitaan ja terveydenhuollon konsultointipalveluitaan kansainvälisesti. Talousvuonna 2018, joka päättyi 30. syyskuuta 2018, Siemens Healthineersin liikevaihto ylsi 13,4 miljardiin euroon ja yhtiön oikaistu liikevoitto oli 2,3 miljardia euroa. Siemens Healthineersillä on maailmanlaajuisesti noin 50 000 työntekijää. Siemens Healthcare Oy työllistää 120 ihmistä Suomessa, Latviassa, Virossa ja Liettuassa. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.healthcare.siemens.fi


Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään laaja-alaisesti tilaustenkäsittelyn ja asiakaspalvelun parissa. Tulet vastaamaan tilaustenkäsittelystä sekä tilausten etenemisestä SAP järjestelmässä. Lisäksi työskentelet laskutuksen parissa ja teet tilauksiin liittyviä selvityksiä. Tulet osaksi taloustiimiämme ja pääset työskentelemään yhdessä osaavien kollegoiden kanssa.  

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. Tradenomi)
  • Hyvää IT järjestelmäosaamista, SAP kokemus on etu
  • Oma-aloitteista, tarkkaa ja vastuullista työotetta
  • Erinomaista paineensietokykyä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme tässä tehtävässä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja hyvän mahdollisuuden urakehitykseen organisaatiossamme. Meillä pääset työskentelemään ensiluokkaisten tuotteiden ja merkittävien asiakkaiden parissa yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa mielenkiintoisella terveydenhuollon alalla. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

 

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa Lotta Lehmusvuori, +46 70 728 13 80.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 15.12.2019 mennessä.