(Removed from publishing)

Customer Service Agent
StaffPoint

Original publication date 1.11.2019
Etsitkö mielenkiintoista ja palkitsevaa osa-aikaista työpaikkaa? Haluatko saada arvokasta työkokemusta nopeasti kehittyvässä kasvuyrityksessä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Collector bankille timanttisilla asiakaspalvelutaidoilla varustettua osa-aikaista Customer Service Agentia yrityksen perintäosastolle. Jos, olet kerryttänyt jo hieman aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja/tai myynnin tehtävistä, voi tämä olla oikea työpaikka sinulle! Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään, sillä aloitamme haastattelut saman tien!

Collector Bank AB on innovatiivinen, digitaalinen pienpankki, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille. Yksityishenkilöille Collector antaa lainoja, tarjoaa lasku- ja osamaksupalveluita verkkokaupan ja kivijalkaliikkeiden asiakkaille, tuottaa luottokorttipalveluita sekä ottaa vastaan talletuksia. Yritysasiakassegmentti hoitaa mm. erilaisia yritysrahoitusratkaisuja ja kiinteistölainoja. Yhtiöllä on toimistot Göteborgissa (pääkonttori), Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa.

Collector Bankin Suomen sivuliikkeen perintäosastolla (aputoiminimi Colligent) peritään yhtiön omia erääntyneitä saatavia tehokkaasti ja ratkaisukeskeisesti. Yrityksen perintäosasto Customer Service -tiimin päätehtävä on saatavien kotiuttaminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Päivittäinen työ koostuu mm. saapuvista ja soitettavista puheluista sekä sähköpostien käsittelystä. Collector bankin asiakaspalvelu on helposti lähestyttävää ja asiakkaita palvellaan hyvässä hengessä monipuolisissa perintään liittyvissä asioissa. Tehtävä vaatiikin erityisen oivaltavaa ja itsevarmaa työskentelyotetta, myyntihenkisyyttä sekä hyvää pelisilmää.

Töitä on tarjolla 20-30h/vko ja edellytämme, että pystyt työskentelemään viikoittain vähintään 20h. Työajat tehtävässä sijoittuvat maanantaista torstaihin klo 8-18 välille. Perjantaisin työt loppuvat aina viimeistään klo 16.00.


Edellytämme sinulta

Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksi
Aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta
Myyntihenkisyyttä ja itsevarmaa työskentelyotetta


Tarjoamme sinulle

Huikean näköalapaikan rahoitusalalle
Raikkaan työilmapiirin ja loistavat puitteet


Arvostamme

Aiempaa kokemusta rahoitus- tai perintäalalta


Kiinnostuitko?

Muuta tietoa

Aloitus: Joulukuun alku

Kesto: vakituinen

Työmäärä: Osa-aikainen

Sijainti: Helsinki, Ruoholahti

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Staffpoint Oy asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Staffpointille.


Lisätietoja

Linda Joyner
Rekrytointikonsultti, Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 169 95 || vaihde 030 047 2000
linda.joyner@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi