(Removed from publishing)

Controller/pääkirjanpitäjä Scanialle Lahteen
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Original publication date 6.2.2019

SOE Busproduction Finland Oy on Volkswagen-konserniin kuuluva Scanian tytäryhtiö. Yritys valmistaa linja-autoja Lahden Jokimaan tehtaallaan, jonka tuotantovolyymi on noin 400 autoa vuodessa. Linja-autoja valmistetaan pääosin Euroopan markkinoille, malleja on useita matalalattiaisista kaupunkilinja-autoista aina tilausliikenteen ajoneuvoihin asti. Linja-autojen valmistuksen lisäksi Lahden tehdas vastaa Scanian linja-autojen globaalista tuotekehityksestä. Yrityksen liikevaihto on noin 65 m€ ja henkilökuntaa lähes 300.

Etsimme nyt Lahteen tiimimme vahvistukseksi äitiysloman sijaisuuteen

CONTROLLERIA/PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

joka on valmis sitoutumaan vaativaan ja vastuulliseen tehtävään. Työtehtäviisi kuuluvat mm. kirjanpidon koordinointivastuu ja kuukausittainen konserniraportointi. Laadit operatiivista tulosraportointia sekä seuraat ja ylläpidät toiminnanohjausmittaristoja. Teet tulosennusteita sekä vastaat tilinpäätöksen laadinnasta.

Sinulla on yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta hankittu kaupallinen tutkinto sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet tarkka, analyyttinen ja kestät painetta. Olet valmis kantamaan vastuuta, tartut toimeen ja saat vietyä projektit loppuun saakka. Viihdyt tiimityössä ja pyrit hakemaan rohkeasti ratkaisuja. Mahdollinen esimieskokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on tehtävän hoidossa välttämätöntä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen toimenkuvan kansainvälisessä yrityksessä. Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.2.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus. Työt alkavat maaliskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa Leena Raittinen, puh. 044 728 3771.