(Removed from publishing)

Controller
Mehiläinen konserni

Original publication date 17.1.2020

Haemme Controlleria Mehiläisen Johdon Laskentatoimen tiimiin

Mehiläinen on Suomen johtava terveys- ja sosiaalialan toimija. Mehiläisessä asioi vuosittain yli 1,2 miljoonaa suomalaista ja yli 18 800 ammatinharjoittajaa sekä työntekijää palvelevat asiakkaita yli 440 toimipisteessä ympäri maata. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 916 miljoonaa euroa. 110-vuotias Mehiläinen on kasvava ja nopeasti kehittyvä suunnannäyttäjä Suomessa ja kansainvälisesti, joka uudistaa terveydenhuoltoa innovatiivisilla digitaalisilla ratkaisuillaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastavalmistunut tai sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet analyyttinen, proaktiivinen sekä omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi. Vahva Excel osaaminen ja Power BI tunteminen katsotaan eduksi. Kykenet ottamaan vastuuta ensimmäisestä päivästä lähtien ja sinulla on aito halu kehittää liiketoimintaa Suomen edistyksellisimmässä terveydenhuoltoalan yrityksessä.

Hakemamme henkilön työtehtäviin kuuluvat ylimmän johdon ja omistajien raportointi ja talouseurannan kehittäminen vastaamaan kasvavan liiketoimintamme muuttuvia tarpeita. Osana työkuvaa vastaat Mehiläisen valikoitujen liiketoimintojen taloudellisten ennustemallien kehityksestä sekä tukifunktioiden kulujen kustannusseurannasta. Raportoinnin kehityksen lisäksi tuet johtoa tuottamalla monipuolisia analyyseja päätöksenteon tueksi. Riippuen kiinnostuksen kohteistasi pääset osallistumaan aktiivisesti konsernin kehitys- ja strategiaprojekteihin liittyen esimerkiksi konsernitason Business Intelligence kehitykseen ja suurempiin yritysjärjestelyihin.

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM/DI)
- Proaktiivista ja positiivista asennetta
- Analyyttisyyttä ja nopeaa omaksumiskykyä

Jos innostuit, ota seuraava askel urallasi ja hae meille! Hakuaika on 17.1.2020-31.1.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toimitathan ansioluettelon, lyhyen hakemuksen sekä yliopiston arvosanat PDF-muodossa otsikolla "Controller Johdon laskentatoimeen" rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Antti Järvilahti
Johtaja, Mehiläinen Group
P +358 50 538 1496
antti.jarvilahti@mehilainen.fi