(Removed from publishing)

Controller
Jyväskylän yliopisto

Original publication date 27.2.2019

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2 500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi.

Tule monipuoliseen tiedeyhteisöömme


CONTROLLERIKSI toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.


Controller-tiimi etsii joukkoonsa uutta taloushallinnon osaajaa ja tiimipelaajaa. Controller-tiimin tehtäviin kuuluu talouden seuranta, budjetointi, talousraportointi ja analysointi sekä erilaiset taloudelliset muut laskelmat ja selvitykset. Controller työskentelee tiiviisti talouden asiantuntijakumppanina yliopiston yksiköiden johdon kanssa. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pääset haastamaan itseäsi. Controller tiimi on osa talous- ja tilapalvelut –vastuualuetta yliopistopalveluissa.

Olet oma-aloitteinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen. Henkilönä olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja työskentelemään systemaattisesti ja analyyttisesti. Voit olla vastavalmistunut tai jo vastaavissa tehtävissä toiminut henkilö.


Odotamme tulevalta controlleriltamme:
- soveltuvaa taloushallinnon korkeakoulututkintoa,
- laskentatoimen osaamista,
- taloushallinnon työvälineiden käyttökokemusta,
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. 


Eduksi katsomme:
- työkokemuksen talouden suunnittelu- ja raportointitehtävissä,
- laaja-alaisen järjestelmäosaamisen,
- hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot. 


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa työyhteisössä ja laajan tiimityön tuen. Voit kehittää omaa osaamistasi osallistumalla monipuoliseen henkilöstökoulutukseemme ja tarjoamme mahdollisuuden liikkua työajalla. Liukuva työaika auttaa löytämään tasapainon työn ja vapaa-ajan välille.


Työtehtävä alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.


Controllerin palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustason 8 (2518,09 e/kk) perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 6-50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. 


Kysy lisää controller-tiimin esimieheltä Kaisa Äijäseltä, puh. 040 805 3777 tai kaisa.aijanen@jyu.fi  ja palvelupäällikkö Tarja Keihäsvuorelta, puh. 040 805 4545 tai tarja.keihasvuori@jyu.fi.


Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.  


Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 13.3.2019.


Tutustu meihin tarkemmin www.jyu.fi