(Removed from publishing)

Compliance Officer
Svea Ekonomi

Original publication date 10.4.2019

Oletko kiinnostunut monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävistä rahoitus- ja perintäalalla? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri ja tekemisen meininki? Entä avoin työilmapiiri sekä huumorintajuiset ja ystävälliset kollegat, jotka auttavat kaikissa tilanteissa? Jos innostuit, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme joukkoomme Compliance Officeria vakinaiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen. Tehtäviisi kuuluu rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyvien viranomaisohjeistusten, määräysten ja säännösten seuraaminen. Vastaat Suomen yhtiöiden AML-ohjeistusten laadinnasta emoyhtiön ohjeiden mukaisesti sekä näiden ohjeistusten implementoinnista, valvonnasta ja raportoinnista. Tehtävänäsi on myös kouluttaa ja neuvoa henkilöstöämme AML:n osalta. Lisäksi huolehdit KYC-ohjeistuksista ja seurannasta sekä tuet liiketoimintojamme oman osaamisesi kautta. 

Tehtävän ansiokkaan hoitamisen kannalta asioiden kuvaaminen ja dokumentointi ovat sinulle tuttua ja osaat esittää asiat ymmärrettävästi myös muille. Hoidat vastuualuettasi itsenäisesti ja vastuullisesti työskennellen kuitenkin yhdessä liiketoimintojen, riskienhallinnan ja lakiosaston kanssa. Tehtävässä raportoit Suomen johdolle sekä konsernin Compliance -toiminnon johtajalle Ruotsiin. 

Odotamme hakijalta

  • OTK/OTM tai KTM koulutusta
  • finanssialan tuntemusta
  • aikaisempaa kokemusta vastaavista Compliance työtehtävistä ja vastuualueista
  • erinomaista suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi sekä englanniksi tai ruotsiksi
  • vakuuttavaa vuorovaikutus- ja esiintymistaitoa

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös halukkuutta uuden omaksumiseen ja oppimiseen sekä oma-aloitteellisuutta, määrätietoista toimeliaisuutta ja itseohjautuvuutta. Lisäksi meille on tärkeää se, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluaa tuoda oman persoonansa Svean yrityskulttuuriin sekä olla osaltaan kehittämässä Sveasta paremman työpaikan ja vielä paremmin menestyvän toimijan alallaan.

Mitä tarjoamme

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat tilaisuuden työskennellä monipuolisessa, nopeatempoisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä laadukkaiden tuotteiden parissa yhdessä muiden mahtavien svealaisten kanssa. Työkenttäsi on itsenäinen ja pääset kehittämään sitä. Lisäksi meillä Svealla panostamme laajasti henkilöstön hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen. Me siis tarjoamme työpaikan, jossa on mukava ja hauska työskennellä!

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa 28.4.2019 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa maajohtaja Pasi Väre (+358405500988 tai pasi.vare@svea.fi)