(Removed from publishing)

Comos-administraattori
ANDRITZ Oy

Original publication date 12.8.2019

Nykyisen henkilön siirtyessä urallaan eteenpäin ANDRITZ Oy:n Sellu- ja voimalaitosautomaatio hakee Comos-administraattoria koordinoimaan automaatio-osaston COMOS-työkalun ylläpitoa ja kehittämistä. Tehtävänäsi on hallinnoida COMOSin päivittäistä käyttöä automaatio-osastolla, tukea sen käyttöä USAn, Brasilian ja Intian toimistoissa sekä osallistua tarvittaessa toimitusprojekteihin suunnittelutyökalun teknisenä asiantuntijana ja suunnittelun vetäjänä/tekijänä. Osallistut myös COMOS-ohjelman ylläpitoon osana ANDRITZ Oy:n COMOS-tiimiä sekä yhteistyössä automaatio-osaston kanssa ja vastaat uusien COMOS-käyttäjien koulutuksesta automaatio-näkökulmasta.

Olet oikea henkilö meille, jos

  • sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja osaaminen
  • hallitset COMOSin käytön
  • olet hyvä koordinoimaan ja tunnet hyvin suunnitteluprosessin
  • olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja tarkka.

    Toimipaikkasi voi olla ANDRITZ Oy:n toimisto Helsingissä, Varkaudessa, Kotkassa tai Lahdessa. Olet valmis työskentelemään säännöllisesti kaikissa toimipaikoissamme Suomessa, sekä ajoittain myös ulkomailla.

    Lisätietoja tehtävästä antavat Sellutehdasautomaation johtaja Samuli Kinnunen, p. 040 860 5546 ja suunnittelupäällikkö Tero Kokko, p. 040 860 5118.