(Removed from publishing)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Original publication date 4.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme Raumalle ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on koneistuskeskuksen käyttö ja ohjelmointi. Sinulla on aiempaa kokemusta Fanuc-ohjauksesta ja koneistuskeskuksista. Olet käynyt alan koulutuksen ja sinulla on aiempaa työkokemusta koneistuksesta. Kokemus uusista koneista katsotaan eduksesi.

Lisäksi toivomme sinulta:
- hyviä mittaustaitoja
- tarkkaa työnjälkeä
- voimassaolevaa työturvakorttia (ei pakollinen)

Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä. Saat käyttöösi modernit koneet ja laitteet ja sinulla on mahdollisuus oppia uutta. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen.

Kiinnostuitko?

Hakuprosessi:
Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työ alkaa määräaikaisella sopimuksella. Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, fanuc, koneistuskeskus, kokoaikatyö