(Removed from publishing)

CNC-koneistaja (Ylöjärvi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 9.1.2019

Etsimme nyt alihankintakoneistukseen erikoistuneelle toimeksiantajayrityksellemme CNC -koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Tehtävässä aloitetaan heti pätevän tekijän löydyttyä. Toimeksiantajayrityksellämme on 65-vuotinen tausta koneistustöissä. Yritys tekee alihankintana erilaisia puristus-, koneistus-, hitsaus- ja särmäystöitä. Toiminnassa käytetään nykyaikaisia työskentelyvälineitä, kuten CNC -sorveja, -työstökonekeskuksia, -polttoleikkauskoneita ja segmenttihiomakoneita.

Työ on CNC -työstökeskuksilla (Siemens ja Fanuc) tehtävää koneistustyötä. Tuotanto koostuu pienistä aluslevyistä massiivisiin konttilukin ohjaamon alakannattimiin. Koneiden ohjelmointi kuuluu myös toimenkuvaan. Työstettävät kappaleet vaihtelevat kooltaan 10g ja 600kg välillä ja määrältään yrityksessä tehdään tyypillisesti 200-500 kappaleen sarjoja.

Etsimällämme tekijällä voi olla kokemuksen tuomaa osaamista koneistuksesta, mutta tämä voi olla myös metallialan koneistajakoulutuksesta juuri valmistunut tulevaisuuden lupaus. Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyvää tiimipelaajaa.

Työtä tehdään arkisin 8 tuntia päivässä, maanantaista torstaihin kello 07:00-15:30 välisellä ajalla ja perjantaisin kello 06:00 – 14:00 välisellä ajalla. Tehtävässä aloitetaan 4 kuukauden vuokratyösuhteessa ja sen jälkeen tekijä siirtyy asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.