(Removed from publishing)

Cloud & Web Developer
Planmeca Oy

Original publication date 21.11.2019

Tule kanssamme kehittämään teknologiaratkaisuja uusien tulevaisuuden SaaS-palveluiden parissa! Haemme uudeksi vahvistukseksemme sinua

CLOUD AND WEB DEVELOPER

osaksi ammattitaitoista ja innovatiivista lääketieteen ohjelmistokehitystiimiämme, jossa käytämme uusimpia kehitystyökaluja ja ketteriä kehitysmenetelmiä.

Tässä monipuolisessa ja laaja-alaisessa tehtävässä pääset kehittämään ja suunnittelemaan ratkaisuja pilviteknologioiden, IoT:n, verkkokaupankäynnin ja SaaS-palveluiden parissa. Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala ja voit olla varma, että kanssamme rakennat hyvinvoinnin, lääketieteen ja suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.
 
Tutustu tuotteisiimme täältä: https://www.planmeca.com/fi/ohjelmistot/. Tekemisen meininkiämme löydät vaikkapa Insta-tililtämme: https://www.instagram.com/planmeca_official/.

SINULLA ON

  • useamman vuoden työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta, mielellään hajautetuista järjestelmistä kuten SaaS tai muut multi-tenant -arkkitehtuurit
  • vankkaa kokemusta Java (J2SE) -ohjelmointikielestä tai vastaavasta
  • kokemusta Azure- tai AWS-alustoista
  • kokemusta continuous integration -ratkaisuista
  • soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (esim. insinööri, DI tai FM)
  • tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa
  • englannin kielen taitoa 

Aiempi kokemus terveydenhuoltoalan järjestelmistä, kuvantamisohjelmistoista tai käyttöliittymäsuunnittelusta katsotaan eduksi.

MIKSI PLANMECA?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän alan edistyksellisimpien ja innovatiivisimpien tuotteiden parissa, hyvän perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Saat huikean mahdollisuuden kehittää osaamistasi pitkäjännitteisesti terveysteknologia-alan uusimman teknologian parissa, menestyvässä ja vakavaraisessa suomalaisessa perheyrityksessä. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Software Design Manager Mikko Oksalahti, puh. 020 779 5012 tai mikko.oksalahti (a) planmeca.com. 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.1.2020 mennessä.