(Removed from publishing)

Cloud-kehityksestä vastaava
Visma Public Oy

Original publication date 30.11.2018
Visma Public Oy hakee Espooseen, Jyväskylään tai Tampereelle

Cloud-kehityksestä vastaavaa

Painopisteenä haettavassa tehtävässä on ratkaisujemme tukeminen kehittämällä olemassa olevaa organisaatiota ja prosesseja SaaS-palvelujen toteuttamiseksi

Haemme sinua, jolla on
- vähintään 5 vuoden kokemus erilaista pilvipalveluista
- vahva ymmärrys toimivan palvelun eri osa-alueista
- kokemusta pilvipalveluihin siirtymisestä
- kykyä nopeaan sopeutumiseen muuttuvissa tilanteissa
- kykyä toimia itsenäisesti


Selkeä etu on, jos
- omaat kokemusta ITIL prosesseista tai DevOpsista
- olet toiminut useampia vuosia esimiehenä asiantuntijaorganisaatiossa
- tunnet kotimaisen markkinan palvelutuottajat ja heidän vahvuutensa
- Sinulla on kokemusta integraatioprosesseista


Tukenasi on tarvittaessa Visma-konsernin prosessit ja kokeneet kollegat. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Saat mainiot työkaverit, kilpailukykyiset edut, hyvät työvälineet ja pääset työssäsi vaikuttamaan ja kehittymään. Työssäsi on sekä vapautta että vastuuta. Meillä on mutkaton meininki ja vaalimme avoimuutta.

Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 31.12.2018. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Aapo Syväojalta sähköpostitse aapo.syvaoja@visma.com.

Visma Public on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Tehtävämme on toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Osaamisemme pohjautuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visma-konsernissa on yli 8000 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1300. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 964 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.