(Removed from publishing)

Catering-tarjoilija
Efectivo Oy

Original publication date 6.3.2019

Asiakkaamme pääkaupunkiseudulla etsivät joukkoihinsa ammattitaitoisia catering-tarjoilijoita kesän tapahtumiin sekä juhliin. 

Tilaisuudet ovat kaikkea maan ja taivaan väliltä; häistä yritysten kesäjuhliin sekä syntymäpäivistä kaikenlaisiin tapahtumiin. 

 

Koska asiakkaidemme yritystoiminta sijaitsee laajasti pääkaupunkiseudulla, on auto melkeinpä välttämättömyys tässä työtehtävässä. Hygienia- ja anniskelupassi sinulta löytyy, sekä catering-hommiin sopivat vaatteet, tai ainakin olet valmis ne hankkimaan. 

 

Olet jo muutaman vuoden tehnyt catering-tarjoilua, ymmärrät että jokainen tilaisuus on täysin omanlaisensa ja sinulle muuttuvat tilanteet eivät aiheuta stressiä ja harmaita hiuksia.

Osaat kattaa montaa ruokalajia varten, arkkuliinoitus on tuttua kauraa ja diplomaattipöytämuoto on sinulle vain järjestelykysymys. Nautit asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja kannat vastuusi osana tiimiä. Hymyssä löytyy siis aina!

 

Heittäydy mukaan, voit työskennellä lomallasi, oman työn ohessa, koko kesän täysi-aikaisesti tai jotain siltä väliltä. 

 

Lähetä avoin hakemus ja kerro itsestäsi ja toiveistasi kera ajan tasalla olevan cv:n osoitteeseen: hakemukset@efectivo.fi. Asiakkaillemme passeleimmat kutsutaan haastatteluun.