(Removed from publishing)

Call Center-työntekijä
LänsiAuto

Original publication date 13.6.2019

Olemme avaamassa Herttoniemen uusitun toimistomme yhteyteen Call Centeriä ja etsimme nyt myynnin tueksi innokkaita, asiakaspalvelualttiita ja toimeen tarttuvia Call Center-työntekijöitä.

Call Center-työntekijänä olet avainasemassa asiakaskontakteissamme ja teet aktiivista yhteistyötä automyynnin sekä huollon ammattilaisten kanssa. Työssä avautuu mahdollisuus päästä keskeiseen rooliin yhtiön asiakaspalvelutoiminnoissa puhelintyön kautta. Haemme työntekijöitä niin Outbound- kuin Inbound-tehtäviin.

Outbound-työntekijänä keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluu:

  • Aktiivinen yhteydenpito olemassa oleviin asiakkaisiin sekä uusasiakashankinta erilaisia kanavia hyödyntäen
  • Myynti- ja huoltoliidien hankkiminen sekä koordinointi
  • Markkinointiaktiviteettien tukeminen

Inbound-työntekijänä pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluu:

  • Vastuu asiakaspalveluliikenteen hoitamisesta chat-toiminnon, sähköpostin sekä puhelinasiakaspalvelun kautta
  • Tuloksellinen myynninedistäminen erilaisia asiakaspalvelukanavia hyödyntäen
  • Konsernin puhelinvaihteen hoitaminen

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, esim. tradenomi ja KTM. Tehtävä soveltuu myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle, mutta vaatii mahdollisuutta tehdä töitä kokoaikaisesti.
  • kokemusta myynti- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä; kokemus puhelintyöstä on etu
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti

Arvostamme myynnillistä ja tehokasta otetta työn tekemisessä, asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä innokkuutta tulokselliseen asiakaspalvelutyöhön. Autotietämys ja kokemus autoalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön – riittää, että olet kiinnostunut autojen parissa työskentelemisestä ja haluat oppia niistä lisää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn dynaamisessa yrityskulttuurissa, kasvavan ja kannattavan konsernin palveluksessa. Tehtävässä työskentelet pääkonttorillamme Herttoniemestä, minne on juuri valmistumassa täysin uudistuneet ja modernit työtilat konsernipalveluissamme työskenteleville noin 60 henkilölle. Saat mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä rautaisista alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä.

Lisätietoa tehtävästä antaa mahdollinen uusi esimiehesi Aulikki Hahl, puh. 040 570 7087, maanantaina 17.6. klo 14-15 ja maanantaina 24.6. klo 14-15.

Kiinnostuitko? Hae jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!