(Removed from publishing)

CAD-OSAAJA, Atea Finland Oy
ATEA Finland Oy

Original publication date 17.10.2019

Etsimme Atea Finland Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen CAD-osaajaa. Päätehtävänäsi on suunnittelutyökalujen ja -lisenssien hallinta sekä muut rooliin olennaisesti liittyvät tehtävät. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Helsingin keskustassa asiakkaan toimitiloissa.

Toimit suunnitteluohjelmien parissa vastaten suunnittelutiimin järjestelmistä ja niiden ajantasaisuudesta. Käytännössä esim. siirrät piirustuksia ohjelmistosta toiseen ja vastaat ohjelmistolisensseistä. Olet siis tärkeässä roolissa eri projektien suunnittelun läpiviennissä ja ylläpidät sekä kehität ohjelmistoympäristöä. Teet yhteistyötä sekä asiakkaiden, että sisäisten projektiryhmien kanssa, myös kansainvälisesti. Tarvittaessa saat tukea organisaation muilta asiantuntijoilta. Työ sisältää matkustusta Suomen isoimpiin kasvukeskuksiin noin kerran kuussa.

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI)
  • hyvää 3D- ohjelmien osaamista, erityisesti AutoCadin ja sen eri versioiden tuntemusta
  • yksityiskohtiin paneutuvaa työtapaa sekä yhteistyötaitoja.

Olet muutenkin näppärä erilaisten ohjelmien kanssa ja IT-taitosi ovat hyvällä tasolla. Puhut sujuvasti suomea sekä pystyt kommunikoimaan englanniksi hyvällä tasolla. Eduksi katsomme kokemuksen rakennuspiirustusten parista. Matkustusvalmius Suomen sisällä on ehdoton vaatimus.

Työn ehdottomana etuna on mielenkiintoiset asiakkaat yrityksessä, joka on omalla alallaan Pohjoismaiden ja Baltian suurin yritys.

Lisätietoja tehtävästä saat Barona Engineeringin Karoliina Krögeriltä (050 5151 857), mielellään tiistaisin klo 13-15.