(Removed from publishing)

C#-osaaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 13.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakkaallemme Protacon Solutions Oy:lle C# -osaajaa kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. 

Protacon Solutions Oy on valikoitujen toimialojen erikoisosaaja. Heidän tehtävänään on parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä ratkaisuilla, jotka luovat uusia liiketoimintamalleja, sujuvoittavat arkea, nostavat tuotannon laatua, parantavat tehokkuutta ja antavat aikaa luovuudelle. Protacon Solutions Oy on kokenut, kasvava ja uusiutuva yhteisö, joka huolehtii osaamisensa kehittämisestä huomisen tarpeet mielessä.

Protaconissa tiimi suunnittelee, toteuttaa, testaa ja integroi heidän asiakkaiden vaatimukset toimivaksi järjestelmäksi. Työn tueksi heillä on vahva kulttuuri hyvistä ohjelmistosuunnittelun käytänteistä, esimerkiksi continuous integration, agile Scrumin, Kanbanin tai Scrumbanin muodossa, vahva automaattisen yksikkö- ja hyväksyntätestauksen mentaliteetti ja vertaiskatselmointi joka ikiselle koodiriville, mitä yli 80-henkinen ohjelmistotuotannon organisaatio commitoi.

Asiakkaamme on tällä kertaa erityisen kiinnostunut tulevaisuuden tähdistä (myös nykyiset tähdet kiinnostavat), joilla on vähintään vuoden kokemus C#:n parissa toimimisesta.

Teknologiatoiveena olisi vahva .net (C#), Windows Server ja IIS -osaaminen. Old School WinFormsseista asiakkaamme antaa selvää plussaa.


Menestyäksesi tehtävässä:

  • olet mielellään nähnyt ja kokenut epäonnistuneita koodiprojekteja (ja miksei onnistuneitakin)
  • jaat kanssamme ajatuksen siitä, että tässä työssä ei voi koskaan olla valmis
  • pärjäät tiimityössä, osaat kuunnella vieruskaveria ja toimia ryhmässä
  • koet vastuuta tekemisen laadusta etkä suostu tekemään kiireessä sutta


Tarjoamme sinulle:

  • kokopäiväisen ja vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä
  • osaavat työkaverit
  • hyvän ja aktiivisen työyhteisön
  • kilpailukykyiset henkilöstöedut
  • mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto, eli tehtävään valitut henkilöt tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.