(Removed from publishing)

Business Manager, Unit4
Efima Oy

Original publication date 9.5.2019

Unit4 Business World on pohjoismaiden johtava erityisesti palvelu- ja projektiliiketoiminnan tarpeisiin kehitetty ihmiskeskeinen toiminnanohjausjärjestelmä. Globaalisti Unit4:llä on yli 40 000 asiakasta yli 100:ssa maassa ja yrityksen vuosittainen liikevaihto on yli 500M€.

Efima toimii Suomessa Unit4:n kumppanina yksityisellä sektorilla ja etsimme nyt Business Manageria liiketoimintamme kasvun tueksi. Etsimämme Business Manager pääsee sille kuuluisalle näköalapaikalle rakentamaan ja oppimaan uutta Unit4:n parissa.

Toimit Unit4-tuotteen ja -liiketoiminnan avainroolissa Business Managerina. Tehtäviisi kuuluu Efiman Unit4-liiketoiminnan strategian ja toimintasuunnitelman laatiminen sekä toimeenpano. Ohjaat kokonaisuudessa liiketoimintaa ja olet myös vastuussa sen kehityksestä. Lisäksi asetat tavoitteet tiimillesi ja kasvulle. Olennaisena osana tehtävää tiivis kumppaniyhteistyö päämiehen paikallisen ja kansainvälisen organisaation kanssa. Business Managerina osallistut aktiivisesti oman liiketoiminta-alueesi myyntihankkeiden käynnistämiseen ja läpivientiin. Pääset myös konseptoimaan uusia tuotteita ja palveluita.  

 Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • sinulla on vahva taloushallinto-osaaminen ja ymmärrät hyvin projektiliiketoimintaa

  • pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja tunnistat asiakkaiden liiketoiminnan talous- ja toiminnanohjausjärjestelmille asettamat vaatimukset

  • sinulla on kokemusta johtamisesta sekä näyttöjä menestyksellisestä myynnistä ja/tai myynnin aktiivisesta tukemisesta .

  •  sinulla on konsultatiivinen työskentelytapa ja nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä.

  • sinulla on erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot 

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Kollegoinasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin tai Tampereen parhaalla paikalla, jossa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Hakuaika tehtävään päättyy 31.5.2019 mutta haastattelemme jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit ja koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Immonen. Tapion tavoitat sähköpostitse osoitteesta tapio.immonen@efima.com tai puhelimitse numerosta 040-8643040.