(Removed from publishing)

Business Development Manager
Accountor ICT

Original publication date 12.4.2019

Haluatko tulla mukaan tekemään kekseliäästi tuottavampia ICT-palveluja? Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme vahvistusta tukemaan kasvuamme ja etsimme nyt Espooseen

Business Development Manageria

Vastuualueenasi on Accountor ICT:n pilviliiketoimintojen kehitys. Omistat pilviliiketoiminta-alueen kehittämisen, erityisenä painopisteenä Microsoftin Azure. Olet osa Accountor ICT:n liiketoiminnan kehitystiimiä. Tehtäväsi on luoda ja tuotteistaa julkisista pilvipalveluista palvelukokonaisuuksia. Vastaat osana tiimiä valittujen kumppanien kanssa tehtävästä yhteistyöstä omalla osa-alueellasi. Olet oman tuotealueesi asiantuntijana mukana kaupallisissa hankkeissa ja tuet myyntiä osaamisellasi. Kyseessä on uusi rooli, joten sinulla on myös oiva mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää tehtävänkuvaa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään 5 vuoden kokemusta ICT-palveluiden b2b myynnistä, olet todennäköisesti toiminut myös asiantuntijaroolissa. Azure on sinulle tuttu juttu. Pystyt sujuvasti tuottamaan kirjallista materiaalia niin suomeksi kuin englanniksikin, ja esiinnyt luontevasti molemmilla kielillä. Tunnet jo entuudestaan julkipilviä ja niiden lisensointimalleja.  

Sinulla on aktiivinen ja ratkaisulähtöinen ote työhön, ja osaat ajatella myös laatikon ulkopuolelta. Olet positiivinen ja tiimihenkinen tekniikan ja myynnin osaaja. Pidät asiakastyöstä ja työskentelystä tietotekniikan parissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet laajassa asiantuntijajoukossamme osana kasvavaa ja kehittyvää yhtiötä. Laitamme työntekijämme etusijalle, sillä uskomme vahvasti, että hyvä työntekijäkokemus luo pohjan erinomaiselle asiakaskokemukselle. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset työsuhde-edut, sekä mukavat ja ammattitaitoiset kollegat. Positiivinen yhteishenki on toimintamme perusta, ja panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Viihtyisä, moderni toimistomme sijaitsee näköalapaikalla Espoon Keilaniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Ville Laiho, ville.laiho@accountorict.fi tai puh: 050 3265 130.

Kiinnostuitko? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten haethan tehtävään heti, mikäli saimme kiinnostuksesi heräämään! Jätä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 30.4.2019 osoitteessa https://accountor.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=dcb03be1-5157-471f-8219-426fc91a5d4c.