(Removed from publishing)

Business Designer
VR Matkustajaliikenne

Original publication date 24.10.2019

Oletko luova ongelmanratkaisija, jonka intohimona ovat asiakkaita ilahduttavat digitaaliset palvelut? Haluatko olla mukana rakentamassa vahvaa brändiä ja palveluita, jotka vaikuttavat  päivittäin satojentuhansien ihmisten elämään ja päästöttömämpään huomiseen?

Etsimme nyt matkaamme Business Designeria, liiketoimintamuotoilijaa, joka toimii myös uudistetun VR Matkalla sovelluksen ja siihen tiiviisti kietoutuvan asiakkuuden bisnesomistajana.

Tulet mukaan rakentamaan uutta kunnianhimoista toimintamallia osastolla, jonka vastuulla on digitaalinen liiketoiminta ja asiakaskokemus, asiakkuus ja markkinointi. Meidän yhteinen tehtävämme on edistää asiakkaan mutkatonta matkakokemusta ja tehdä junamatkustamisesta ensisijainen vaihtoehto useammalle matkailijalle.

Roolistasi

Tehtäväsi on muotoilla uudistettavaa asiakkuuskäsitettä. Vastaat uudistetun VR Matkalla mobiilisovelluksen liiketoimintaohjauksesta. Huolehdit siitä, että matkustajan digitaalisesti rikastettu asiointikokemus vie kohti haluttua visiota ja toteutettavat konseptit palvelevat niin asiakasta kuin liiketoimintaa.

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään jos:

  • sinulla on vahva tausta designista ja asiakaslähtöisestä palvelusuunnittelusta 

  • Olet toiminut kaupallisen digitaalisen kuluttajapalvelun kehitystehtävissä +2 vuotta

  • ammatillinen taustasi on joko palvelumuotoilussa tai UX suunnittelussa

  • sinulla on kokemusta asiakaspalkitsemismalleista

  • tavoitehakuinen mieli ja liiketoimintaymmärrystä

  • erinomainen kyky kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa

  • omaat oikean asenteen: olet oma-aloitteinen, utelias ja kokeilunhaluinen


Miksi VR?

Meitä VR:läisiä yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa.

Tulevaisuuden matkustamisessa VR:n valtti on paras asiakaskokemus. Tätä vihreää tulevaisuutta ovat rakentamassa huipputyypit, joille myös tekemisen meininki merkitsee paljon. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista voi iloita ja olla ylpeitä. Sinäkin innostat muita parhaaseen suoritukseen, ja uskallat myös haastaa muita ja kyseenalaistaa juurtuneita tapoja.

Innostuitko ja haluat mukaan Yhteiselle Matkalle?

Jos tämä mahdollisuus on se mitä seuraavaksi uraltasi haet, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää. Jätä hakemus 24.11.2019 mennessä.

Mikäli haluat kuulla lisää tiimistämme tai tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä Vanessa Lehtiseen vanessa.lehtinen@vr.fi

Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.