(Removed from publishing)

Business Controller (Sales & Logistics)
Finnsementti Oy

Original publication date 15.10.2019

Finnsementti Oy kuuluu CRH-konserniin, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä. Valmistamme sementtejä Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Strategiansa mukaisesti Finnsementti panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rakennusalan paras asiakaskokemus. Finnsementti on mukana rakentamassa kestävää Suomea.

Haemme myyntitiimiimme Paraisille

Business Controlleria (Sales & Logistics) 

Tehtäviisi kuuluvat myynti-, markkinointi- ja logistiikkatoimintojen talousraportointi ja back office-esimiestehtävät. Kehität SAP O2C-prosessia sekä QlikView-raportointityökalua, ja osallistut kuukausi- ja tilinpäätösrutiineihin yhteistyössä talousosaston kanssa.

Toivomme Sinulta korkeakoulututkintoa, jossa on painotettu laskentatoimea, sekä kokemusta SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä ja erityisesti O2C-prosessista. Sinulla on oma-aloitteinen, jämäkkä ja analyyttinen työskentelyote, ja esimieskokemusta tai halu toimia esimiestehtävissä. Omaat hyvät excel-taidot.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Panostamme henkilöstömme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen, myös kansainvälisten uramahdollisuuksien kautta.

Lisätietoa antaa myyntijohtaja Reijo Kostiainen, puh. 0201 206 214.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake viimeistään 29.10.2019. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi.