(Removed from publishing)

Business Analyst, kokoaikainen, vakituinen, Lahti/Oulu/Rovaniemi
Academic Work

Original publication date 12.3.2019
Oletko teknisesti orientoitunut henkilö, jolla on jo hieman kokemusta työelämästä? Etsimme Business analyytikkoa IT-ratkaisujen tiimiin Eurofins Environment Testing Finlandille! Hyppää mukaan monipuoliseen ja asiantuntevaan tiimiin, jossa sinulla on mahdollisuus laajentaa ja kehittää osaamistasi. Voit sijoittua työskentelemään Lahteen, Ouluun tai Rovaniemelle. Hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Business Analystia Lahteen, Ouluun tai Rovaniemelle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin työllistyt suoraan Eurofins Environment Testing Finlandille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
OSO Business Analystina pääset konfiguroimaan ja määrittelemään tulevaisuuden käyttötarpeita ympäristönäytteenottojärjestelmälle, jonka avulla
- Voidaan suunnitella näytteenottotoimintoja ja ohjata ja tallentaa tapahtumia kentällä tapahtuvista töistä kokonaisuuteen kuuluvan mobiilisovelluksen avulla
- Hallita näytteiden vastaanottoon liittyviä toimenpiteitä laboratoriossa

Työssäsi pääset myös ylläpitämään ja kehittämään OSO-järjestelmän integraatiota laboratorioidemme käyttämän LIMS-toiminnanohjausjärjestelmän kanssa yhdessä muiden Business Analystien kanssa. Tässä tehtävässä toimit keskeisessä roolissa IT-ratkaisujen tiimissä. Osallistut IT-ratkaisujen kehittämiseen, testaukseen ja käyttöönottoon. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimin ja loppukäyttäjien kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ympäristöalan IT-ratkaisuiden parissa ja vaikuttamaan toimintaa ohjaavien liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Pääset mukaan maailman johtavan bioanalyysipalveluiden tarjoajan, Eurofins Scientific -konsernin, suomalaiseen tytäryhtiöön. Eurofins Environment Services Finland on osa Suomen johtavaa ympäristölaboratorioiden verkostoa. Kaikki ympäristölaboratoriomme ovat FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoimia. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on kartoittanut jo hieman kokemusta työelämästä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tehtävään kaupalliselta, matemaattiselta tai tietotekniseltä alalta. Olet analyyttinen, ongelmanratkaisukykyinen ja proaktiivinen sekä sinulla on kokemusta ja näyttöjä skriptauksesta Windows ympäristössä ja SQL:stä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kaupallinen, matemaattinen tai tietotekninen)
* Kokemusta työelämästä
* Analyyttinen, ongelmanratkaisukykyinen ja proaktiivinen työote
* Kokemusta skriptauksesta Windows ympäristössä ja SQL:stä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta ERP-järjestelmistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Lahti, Oulu tai Rovaniemi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.03.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Eurofins Environment Testing on Suomen johtava ympäristölaboratorioiden verkosto, jolla on käytössään Suomen laajin sertifioitujen ympäristönäytteenottajien joukko. Olemme osa Eurofins Scientific -konsernia, joka toimii 650 laboratorion ja yli 45 000 asiantuntijan voimin 45 maassa.