(Removed from publishing)

Brand Manager / AbbVie Oy, Espoo
MPS

Original publication date 24.1.2020


AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2013 eriydyttyään Abbottista. AbbViessä yhdistyvät bioteknologia-alan yrityksen fokus sekä pitkään toimineen johtavan lääkealan yrityksen asiantuntemus. Yhtiön missiona on kehittää ja markkinoida kehittyneitä hoitoja hankaliin ja vakaviin sairauksiin asiantuntemuksensa, sitoutuneen henkilöstönsä ja innovaatiokykynsä avulla. AbbVien henkilöstöön kuuluu yli 30 000 työntekijää ja yhtiö markkinoi lääkkeitä yli 175 maassa.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukee työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi.

Edeltäjän siirtyessä organisaatiomme sisällä uuteen tehtävään, haemme nyt sinua

Brand Manager, immunologia

avaintehtävään uuden innovaation lanseeramiseen.  

Tehtävässäsi vastaat immunologian yksikössä markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta ja toimit keskeisessä roolissa moniammatillisessa brand tiimissä suunnittelemassa ja koordinoimassa hankkeitamme. Asiantuntijaryhmien ja terapia-alueen vaikuttajien kanssa työskentely on osa työnkuvaasi. Toivomme, että olet innostunut kehittämään ja kokeilemaan uusia lähestymistapoja sekä potilaiden ja hoitohenkilökunnan tukemiseksi että entistä parempien hoitokäytäntöjen mahdollistamiseksi. Teet projektityötä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja kehität ja hyödynnät mm. digitaalista viestintää työssäsi. Toimit tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen organisaatiomme kanssa ja ulkoisesti asiakkaiden ohella eri sidosryhmien, kuten esim. media- ja viestintätoimistojen kanssa. Raportoit Business Unit Managerille Suomessa.

Haemme tehtävään dynaamista ja toimeen tarttuvaa tekijää, jolla on jo kokemusta markkinoinnista terveydenhuoltoalalla, esim. lääketeollisuudessa. Arvostamme asiakaslähtöistä työskentelyä ja näkemystä siitä, mitä asiantuntijamyynti vaatii. Taustasi voi olla markkinointitehtävistä esimerkiksi tuotepäällikkönä terveydenhuoltoalalla tai vaihtoehtoisesti mainostoimistosta terveydenhuollon asiakkuuksien parista. Digitaalisen viestinnän osaaminen on ehdoton etu. Sinulla on myös tehtäviin soveltuva koulutustausta. Työskentely organisaatiossamme edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä valmiutta matkustaa. Arvostamme lisäksi matriisiorganisaatiossamme vahvoja yhteistyötaitoja, strategista ajattelukykyä ja kaupallista näkemystä. Haluat määrätietoisesti perehtyä asiakaskuntaasi, vaikuttaa potilaiden hoitoon ja olla innovatiivinen uusien toimintamallien toteuttaja.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan vastuullisella ja merkityksellisellä toimialalla osana menestyvää kansainvälistä yritystä. Tueksesi saat osaavat kollegat ja dynaamisen työyhteisön. Tuemme oppimista ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kehittää osaamista omassa työssään.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Business Unit Manager Mia Eklund puh. 040 531 3212 pe 24.1. klo 12:30–14 tai to 30.1. klo 9–11. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnelaan, puh 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 6.2.2020. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana.