(Removed from publishing)

BIM Developer, kokoaikainen, Granlund Oy, Helsinki
Granlund Oy

Original publication date 20.12.2019
Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Granlund Oy:lle haasteista innostuvaa ja innovatiivista BIM Developeria Innovaatio- ja kehitysyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Tehtävässä pääset kehittämään uusia työkaluja rakennusalan suunnittelun automatisointiin ja tietomallipohjaiseen suunnitteluun. Työskentelet Autodesk Revitin parissa, ja saat luoda sekä muokata Revitin toiminnallisuuksia ja selvittää, miten niitä voi hyödyntää tehokkaammin. Työ muotoutuu sitä tehdessä ajan myötä, eikä kahta samanlaista päivää ole. Granlund tarjoaa kehittymiselle loistavat mahdollisuudet ja tukea oppimisellesi antavat kollegat, jotka ovat alan huippuasiantuntijoita. 

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista.
https://www.granlund.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Uusien työkalujen kehittäminen rakennusalan suunnittelun automatisointiin ja tietomallipohjaiseen suunnitteluun
 • Autodesk Revitin parissa työskentely Dynamoa käyttäen
Odotamme sinulta
 • soveltuvaa koulutustaustaa
 • osaamista Autodesk Revit -ohjelmasta
 • kiinnostusta suunnittelun kehittämiseen
 • kehittymishaluista ja avointa asennetta, oma-aloitteista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • päästä luomaan jotain uutta
 • hienoon urapolkuun ja kehittymiseen
 • erinomaisen perehdytyksen ja koulutuksia tehtävään liittyen
 • lounas- ja virike-etuun
 • Kannustavan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.1.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen