(Removed from publishing)

Bankettitarjoilija Radisson Blu Plaza - hotelliin
Radisson Blu Plaza

Original publication date 21.10.2019

Radisson Blu Plaza Hotel on aina ollut yksi Helsingin merkityksellisimmistä kokoontumispaikoista. Trend-setterit, kulttuurinnälkäiset ja kansainvälisen liike-elämän edelläkävijät ovat aina kerääntyneet nauttimaan ikonisen tapahtumatalon miljööstä ja tunnelmasta. Radisson Blu Plaza Hotellissa elät vahvasti hetkessä, olet oman tarinasi tähti!

Helsingin Upein juhlatalo tarjoaa ylelliset puitteet kaiken tyyppisille juhlille ja tapahtumille jopa 800 hengelle. Haemmekin nyt BANKETTITARJOILIJAA työskentelemään osana Radisson Blu Plazan tiimiä!

Tässä tehtävässä johdattelet asiakkaat niin lanseerausten, erilaisten tapahtumien kuin yritys- ja yksityisjuhlien maailmaan. Etsimme tehtävään luontaista asiakaspalvelijaa, jolta löytyy jo jonkin verran kokemusta tapahtumissa ja juhlissa työskentelystä ja ainakin perustasoista tuntemusta viineistä ja drinkeistä. Tämä työ on omiaan erityisesti iltavirkulle tarjoilun ammattilaiselle, sillä suurin osa vuoroista sijoittuu ilta-aikaan. Työ edellyttää lisäksi suomen ja englannin kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä sekä hygieniapassia ja salmonellatodistusta töiden aloitukseen mennessä.

Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan lokakuussa ja jatkuvat vuoden loppuun saakka. Tunteja on tarjolla 60 - 90 h /3 viikkoa. Työsopimus tehdään Baronan kanssa ja palkka neuvotellaan osaamisesi mukaan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi saman tien !

Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Tarjoiluosaaminen

Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi
  • Suomen kielen taito
  • Englannin kielen taito