(Removed from publishing)

Back office -toimihenkilö
Varma

Original publication date 10.6.2019

Haemme kahta määräaikaista back office -toimihenkilöä sijoitustoimintoon

Sijoitustoiminnon back office on osa Investment Operations -osastoa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä middle officen ja taloushallinnon kanssa. Back office on jaettu omaisuusluokittain kahteen tiimiin: epälikvideihin ja likvideihin sijoituksiin. Etsimme nyt likvidien instrumenttien neljähenkiseen tiimiin perhevapaan sijaisia.

Back office toimihenkilönä tehtäviisi kuuluvat mm.:

• osake-, korko-, valuutta- ja johdannaiskauppojen selvitys kansainvälisillä pääomamarkkinoilla
• perustietojen ylläpito sijoitusjärjestelmässä, yhtiötapahtumat sekä kirjanpitovientien valmistelu ja täsmäytys
• johdannaisvakuuksien valvonta ja vakuusmaksujen hoito
• likviditeetin hallinta

Odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta ja hyvän tiimipelaajan ominaisuuksia. Käytät sujuvasti erilaisia IT-järjestelmiä ja opit uusia sovelluksia nopeasti. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito sekä tehtävään sopiva kaupallinen koulutus, esim. tradenomin tutkinto. Sijoitusinstrumenttien tuntemisesta on sinulle hyötyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät sijoitustoiminnossa sekä hyvän perehdytyksen. Varmalaiset arvostavat osaavia työkavereitaan ja uudistuvaa työkulttuuriamme. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema.

 

 

 

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa (18.6. klo 12-13 ja 19.6. klo 15-16) back office -päällikkö Päivi Kalapuro, puhelimitse puh. 040 554 6988 tai sähköpostitse paivi.kalapuro@varma.fi

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 23.6.2019.