(Removed from publishing)

B2B-myyjä Pohjanmaalle - Pro Ratas Oy
Suomen Henkilöstötalo

Original publication date 3.6.2019

Olemme digimarkkinointiin ja videotuotantoon intohimolla suhtautuva digitoimisto. Ydinosaamistamme on laadukas & tuloksellinen digitaalinen markkinointi, joka käsittää kaikki keskeisimmät palvelut aina verkkosivuista mainontaan ja videotuotannosta analytiikkaan. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki digimarkkinoinnin ratkaisut helposti saman katon alta. Olemme myös osa Kaleva Mediaa.

Pro Ratas vahvistaa yhä palvelukykyään Pohjanmaalla ja hakee kasvunsa tueksi dynaamista B2B-myyjää vakituiseen työsuhteeseen toimimaan kenttämyynnissä.

Myyntisalkkuun pakkaamme laadukkaat tuotteemme, joiden myymiseen saat alussa kattavan koulutuksen. Myyntituotteisiimme kuuluvat muun muassa niin Google-perheen tuotteet (mm. hakusana-, banneri- ja videomainonta), sosiaalisen median ratkaisut (Facebook ja Instagram) kuin kotisivut ja videotkin. 

Työyhteisönä olemme rento, mutta kunnianhimoinen ja talossa on vankka myynnin osaaminen, mitä mielellämme jaamme myös uusille tulokkaillemme. Provisiopalkkausmallimme on reilu ja kannustava. Kuulumme Kaleva Mediaan, mikä tarjoaa konsernin leveät hartiat työmme tueksi. Olemme kuitenkin matala ja ketterä organisaatio, jossa ei turhalla byrokratialla pullistella!

Toiminta-alueesi on Vaasasta Ouluun ja työtä voit tehdä täysin kotikonttorilta käsin. Pohjanmaan toimistomme sijaitsee Seinäjoella ja halutessasi voit työskennellä myös siellä. Meillä työskennellään myös etänä ajoittain vaikka Välimeren auringon alta, sillä haluamme tarjota aidon tuen työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiselle.

Sinulta toivomme ensisijaisesti asiakaspalveluhenkeä sekä tavoitteellista ja määrätietoista työskentelyotetta.Tartutkin ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja pyrit sinnikkäästi tavoitteisiisi. Erinomaiset sosiaaliset taidot ja halu oppia uutta ovat ominaisuuksia, joilla varmasti saat tehtävän haltuusi. 

Aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtävään ja annamme sinulle mahdollisuuden kehittyä B2B-myynnin raudanlujaksi ammattilaiseksi. Eduksi tehtävään katsomme alaan sopivan koulutuksen ja / tai työkokemuksen sekä digialan tuntemuksen. Loppumetreillä kuitenkin asenne sekä motivaatio ratkaisevat!

Tsekkaa lisää meistä ja tavastamme palvella asiakkaitamme täältä: https://www.proratas.fi/ ja rekryvideomme täältä: https://www.youtube.com/watch?v=9MMfjCxgUho

Rekrytointiprosessista vastaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Tehtävästä sinulle lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, p. 010 2306532 arkisin klo 9-16 välillä tai sähköpostitse pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, täytä hakemuslomake mahdollisimman nopeasti Suomen Henkilöstötalon hakulinkin kautta tai lähetä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”B2B-myyjä Pro Ratas".

PSST. Kiinnostaako työ mieluummin ruotsiksi? Tsekkaa ruotsinkielinen ilmoitus täältä: https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/b2b-saljare-till-osterbotten-pro-ratas-seinajoki-vaasa-oulu/

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 150 euroa. Vinkata voit osoitteessa https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/.