(Removed from publishing)

Avustava asentaja, koeajaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Original publication date 28.11.2018

Etsimme Tampereella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme avustavaa asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Työnkuvaa voisi kuvatakin niinsanotuksi "yleismiesjantuseksi".

Työt alkavat sopimuksen mukaan joulukuussa. Työ on kokoaikatyö, ja työskentely tapahtuu arkisin klo 7-15:30 (jousto). Töitä on tämän hetken arvion mukaan kesälle asti.

Työnkuvaan kuuluvat mm. avustavat asennustehtävät, trukilla-ajo (laitteiden testausajot), yleisiä tehtäviä kuten osien/tavaroiden noutoa yrityksen pakettiautolla.

Etsimämme henkilö on työskentelyotteeltaan oma-aloitteinen ja reipas. Hyvä työasenne on tärkeätä. Voit olla vielä työurasi alussa; tehtävään perehdytetään joten valmis osaaja/asentaja sinun ei tarvitse olla. Trukinajotaito tarvitaan (trukkikortti ei ole välttämätön), ja B-ajokortti pitää löytyä taskusta.

Hyvä koulutustausta tehtävään voisi olla esimerkiksi auton/koneenasentajan koulutus.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Kautto, puh 040 585 1920, teija.kautto@adecco.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma auto ei ole välttämätön.