(Removed from publishing)

Avainasiakaspäällikkö
Niemi Palvelut Oy

Original publication date 3.1.2020

Haemme AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ avainasiakastiimin vahvistukseksi Helsingin toimipisteeseemme

Monipuolinen työnkuvasi sisältää palveluratkaisujen myyntiä nimetyille avainasiakkaille-  sekä aktiivista uusasiakashankintaa. Suunnittelet ja esittelet asiakkaille palveluja, ratkaisuja ja yhteistyömalleja. Vastaat lisäksi vastuualueesi liikevaihdon kannattavasta kasvattamisesta. Olet päivittäin rakentamassa ja kehittämässä perinteikästä perheyritystämme. Olet myyntitiimin jäsen ja raportoit asiakkuusryhmäpäällikölle. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta aitoa kiinnostusta asiakkaitasi kohtaan, oikeanlaista asennetta sekä motivaatiota jatkuvaan itsensä haastamiseen. Olet luontainen neuvottelija sekä aloitteellinen, ratkaisukeskeinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja. Sinulla on positiivinen asenne, haluat kantaa vastuuta, etkä pelkää yksityiskohtia tai rutiineja. 

Odotamme, että sinulla on:

  • tehtävään soveltuva tutkinto 
  • työkokemusta palvelumyynnistä ja asiakkuuksien hoitamisesta sekä 
  • aito ymmärrys laadukkaan asiakaspalvelun merkityksestä, asiakas on sinulle kaikki kaikessa
  • halu kehittyä myynnillisten tehtävien parissa
  • hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • hyvä MS Office- osaaminen, mielellään myös CRM-järjestelmäosaamista 

Tehtävän suorittamiseen tarvitaan myös omaa autoa.

Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa työympäristöistä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työn kasvavassa perheyrityksessä. Olet osa positiivista työyhteisöämme ja ammattitaitoista myyntitiimiämme. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa, kehittyä ja haastaa itseäsi erilaisten työtehtävien ja projektien kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakkuusryhmäpäällikkö Juha Tuominen tiistaina 7.1 klo 14-16.00 ja keskiviikkona 15.1 klo 9-11.00, tavoitat Juhan numerosta 041 504 9060. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään sunnuntaina 19.1.2020. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista, joten toimi nopeasti!