(Removed from publishing)

Automyyjiä Autoverkkokaupalle Petikkoon
Automyymälä Helsinki Oy

Original publication date 23.4.2019

Kulkevatko sinulle autokauppa ja asiakaspalvelu käsi kädessä? Haluatko tehdä tulosta ja työskennellä samalla kehittyvässä yrityksessä? Lue rohkeasti eteenpäin, tässä on mahdollisuutesi!

Etsimme asiakkaallemme autoverkkokauppa.fi:lle myyjiä, joissa yhdistyy tuloksennälkä sekä rehti ja reipas asenne. Pärjäät asiakkaiden kanssa kasvotusten, mutta kommunikoit luontevasti myös puhelimessa ja sähköpostitse. Sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen ote ja aiempi kokemus myynnistä katsotaan eduksesi.

Autoverkkokauppa.fi:llä pääset työskentelemään rennossa ja joustavassa työyhteisössä, hyvässä työilmapiirissä. Valitut henkilöt pääsevät nauttimaan kilpailukykyisestä palkasta, kattavista työsuhde-eduista sekä kehittyvän yrityksen mahdollisuuksista. Työ sijaitsee Vantaan Petikossa, hiljattain uudistetussa myymälässä.

Mikäli koet, että olet autokaupan tulevaisuuden lupaus tai jo hieman kokeneempi konkari, haethan jo tänään oheisen hakulinkin kautta. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja parhaat tekijät kiinnitetään nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi, 046 923 4517)