(Removed from publishing)

Automyyjä, Nelipyörä Veikkari Hyvinkää
Osuuskauppa Hämeenmaa, Autokauppa, Vesijärven Auto, Nelipyörä Hyvinkää, automyynti

Original publication date 8.3.2019

Osuuskauppa Hämeenmaan omistama Nelipyörä toimii Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa Toyota-,Ford-, Skoda-, Kia-, Mazda- ja Mitsubishi- jälleenmyyjänä.

Haemme nyt Nelipyörä Veikkariin Hyvinkäälle PARASTA AUTOMYYJÄÄ Ford-henkilöautomyyntiin.

Haemme myyntityötä pelkäämätöntä, motivoitunutta ja kokenutta myyjää. Ennen kaikkea edellytämme kykyä tehdä tavoitteellista ja tuloksellista myyntityötä, sekä halua kehittyä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Olet luonnostaan positiivinen ja toimeen tarttuva ihminen, jonka kanssa kaikki tykkäävät asioida.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työn kasvavan autoliikkeen palveluksessa. Työtehtäviin kuuluu sekä uusien henkilöautojen että käytettyjen ajoneuvojen myynti, lisävarusteiden ja muiden palveluiden myyntiä unohtamatta. Aikaisempi autoalan kokemus ja kaupallisen alan koulutus ovat eduksi.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan Suomen suosituimpien automerkkien parissa. Onnistumisesi palkitsemme kannustavalla palkkauksella ja S-ryhmän henkilökuntaeduilla.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköisesti osoitteessa http://www.hameenmaa.fi/tyonhakijalle (valitse organisaatiovalikosta Osuuskauppa Hämeenmaa).

Lisätietoja työtehtävästä antaa myyntipäällikkö Pasi Lagerblom, puh. 044 7715 178

Hakuaika päättyy 24.3.2019 tai sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten lähetä oma hakemuksesi välittömästi.