(Removed from publishing)

Automekaanikko
Laakkonen

Original publication date 7.12.2018

Tahdotko työllistyä autoalan tunnettuun ja vakavaraiseen konserniin? Automekaanikko, etsimme sinua!

Asiakkaamme Laakkonen on Suomen suurin autojen vähittäismyyntiketju, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Laakkonen on nyt vailla automekaanikkoa usealla eri paikkakunnalla ja me Baronalla autamme heitä oikean tekijän löytämisessä!

Etsimme henkilöä, jolla olisi tuntemusta automekaanikon työstä sekä autoalan peruskoulutus tai muu vastaava tekninen koulutus. Toivomme uudelta automekaanikolta oma-aloitteisuutta, motivoitunutta työskentelyasennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Automekaanikkona tehtäviäsi ovat huolto- ja korjaustyöt sekä vianmääritykset, työn laadun sekä laitteiston varmistus ja korjaamotilojen järjestyksestä huolehtiminen. Lisäksi automekaanikkona toimit jälleenmyyjän, maahantuojan ja valmistajan edustajana asiakkaalle.

Miksi Laakkoselle? Sinulle on tarjolla työpaikka vakavaraisessa, jatkuvasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, valmistajien ja maahantuojien tieto- ja tuotetuki, alan uusimmat järjestelmät sekä tietysti autokonsernin edut ja mahdollisuudet.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme niitä jo hakuaikana!

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä: Valtteri Honka, valtteri.honka@barona.fi