(Removed from publishing)

AUTOMATION ENGINEER, Kuopio
Experis

Original publication date 26.11.2018
NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä 55 henkeä töissä, liikevaihto noin 5,5 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Toiminnanohjauksessa käytämme L7 ERP – järjestelmää. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita.

 

Meillä NewIconilla yritystoiminnassa menee hyvin ja kasvatamme markkinaosuuttamme, siksi tarvitsemme joukkomme lisää motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia.

Nyt tarjolla on Kuopioon vakituinen työsuhde

AUTOMATION ENGINEER

Työhösi kuuluu laitteiden automaatiotekniikan kehitystehtävät osana tuotekehitystiimiä. Työssäsi pääsisältö on logiikkaohjelmoinnissa ja lisäksi tehtäviisi kuuluu laitteiden tuotekehitystestaus. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaat tuotteet ja asiakaspalvelun, joten oma-aloitteisuus, tarkkuus, itsenäisyys ja luova ajattelukyky korostuvat kaikessa tekemisessä. Tässä työssä saat käyttää ongelmanratkaisutaitojasi ja pääset oppimaan koko ajan uutta. 

Haluamme joukkoomme tekijän, jolla on  

 • tehtävään soveltuva koulutus ja/tai vastaava työkokemus
 • PLC- ohjelmointitaitoja (IEC 61131-3)
 • sähkötekniikan ymmärrystä (mm. sähköturvallisuusmääräykset, sähkökuvat, piirikaaviot)
 • mekaanisten laitteiden sekä paine- ja alipainejärjestelmien tuntemusta
 • tuntemusta kenttäväylä- ja automaatiokomponenteista
 • englannin ja suomen kielen taitoa
 • sujuvat tiimityötaidot
 • paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
 • motivaatiota oppia lisää ja asenne työtä kohtaan kunnossa  

Eduksi katsomme

 • robottiohjelmointitaidot (Denso)
 • kokemuksen ohjelmistokehityksestä
 • ymmärrystä automaatiojärjestelmien integraatioista ja hierarkioista
 • ymmärrystä liikeohjausten suunnittelusta
 • kykyä tehdä teknisiä päätöksiä komponenttien valinnoissa

Me tarjoamme sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut kuten esimerkiksi joustavat työajat ja työaikapankin sekä etätyömahdollisuudet. Meillä pääset tekemään töitä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan ja kehittymään työntekijänä alan huippuasiantuntijaksi.  

Jos tunnistat tästä itsesi, laita meille hakemus ja kerro itsestäsi!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 6.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.