(Removed from publishing)

Automaatioinsinööri
Finnsementti Oy

Original publication date 3.1.2020

Finnsementti Oy kuuluu CRH-konserniin, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä. Valmistamme sementtejä Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Strategiansa mukaisesti Finnsementti panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rakennusalan paras asiakaskokemus. Finnsementti on mukana rakentamassa kestävää Suomea.

Haemme Paraisten sementtitehtaan sähkö- ja automaatio-osastolle

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Toimen haltija osallistuu tehtaan sähkö- ja automaatiokunnossapidon sekä ennakkohuoltotöiden suunnitteluun. Automaatioinsinööri käyttää ja kehittää prosessiteollisuuden monipuolisia sähkö-, automaatio- ja tiedonhallintajärjestelmiä, osallistuu projektityöskentelyyn, ja tekee yhteistyötä alihankkijoiden ja alan palveluntoimittajien kanssa.

Toivomme hakijalta automaatioinsinöörin tutkintoa tai vastaavaa tutkintoa, sekä usean vuoden automaatiosuunnittelukokemus prosessiteollisuudesta. Tehtävässä menestymistä edesauttaa hyvä organisointikyky ja hyvät vuorovaikutustaidot, sekä vastuuntunto, aktiivisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Molempien kotimaisten kielten hyvä hallinta sekä englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Kansainväliset uramahdollisuudet ovat osa konsernimme henkilöstön kehittämistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkö- ja automaatiopäällikkö Jonas Nordlund, puh. 0201 206 348.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 19.1.2020